Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že nový Milionář je dokonce ještě lepší než ten starý s Čechem a Šmuclerem (o Preissovy nemluvě, ten byl příšernej}. Marek Vašut má velký charisma a uplně s přehledem to celý zvládá na jedničku. A se žolíkovou čtvrtou nápovědou je to ještě o fous zajímavější. Mám rád vědomostní soutěže, a nový Milionář za mě uplně v pohodě. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Uvolněný přístup Vašuta a jeho šoumenství hodněkrát ocením, ale tady mi to moc nesedlo. Vladimír Čech všechno dělal s důvtipem, elegancí a byl to správný lišák, který diváka uměl dobře natahovat a soutěžícího zmanipulovat do zblbnutí, navíc znal jistý odstup, kdežto Vašut jakoby do soutěžících ryl. Ale není to špatné celkově, ale ta špatně načasovaná hudba a zpožděné osvětlení, to mi bodalo do očí i uší. Navíc prozradí odpověd ještě, než jí označí. I když se jedná o banální věc, kterou každý ví, nicméně tam se s účastníky nikdy v rukavičkách nezacházelo. Nicméně jsem ráda, že se Nova rozhodla oživit soutěž, která mě vždy bavila a není mi vůbec proti srsti se na to dívat i Vašutem, kterého mám docela i v oblibě. Je ovšem škoda, že Vladímír Čech už mezi námi není, protože s ním mě to nejen bavilo, ale dokonce jsem se i těšila. Jeho nejde nahradit, to je nemožné, ale že by Vašut nebyl důstojná náhrada, to si nemyslím. Jen ho pořád musím s Čechem srovnávat. ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný charismatický Vladimír Čech byl sice jen jeden, ale Marek Vašut je myslím jeho důstojný nástupce, který s přehledem překonává všechny předchozí náhradníky V. Čecha. Možná to ale Nova s otázkami založenými na znalostech pořadů z její vlastní produkce malinko přehání. Nová nápověda je fajn, ale mám pocit, že někteří soutěžící úplně nepochopili, pro jaké situace je vhodné použít jakou nápovědu a zbytečně si tak plýtvají ty, které jim kýženou pomoc nakonec nepřinesou. 70% ()

Mijagi 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut má jiné vystupování než Vladimír Čech, ale i on k tomuhle pořadu sedí. Reaguje pohotově, vtipně a dokáže vygradovat napětí. Doplnění čtvrté nápovědy zaslouží plus. Horší je to s výběrem otázek. Chápu, že do prvního záchytného bodu jde spíše o zasmání, než o namáhání hlavy, ale šoupnout každému ze tří soutěžících dotaz k vysílacímu programu TV Nova mi přijde za čarou. Hodnoceno po prvním dílu: Jednou týdně to pobaví. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Starší verze s V. Čechem byla dobrá, ne-li skvělá. Troufám si říct, že to je dodnes nejpovedenější a nejlepší vědomostní soutěž, jaká u nás kdy v TV byla (jojo Riskuj! tomu šlape na paty). A teď jsme u jednoho z bodů - vědomostní soutěž. Mělo by to být o všeobecné znalosti ze školy, z knih, odkudkoliv.. ale dávat tam otázky zaměřený na TV Nova? Jako fakt? Jakože co se objevuje ve znělce seriálu Ulice, co bylo v Peříčku atd.? No to snad ne. Tímhle soutěž značně ztrácí na serióznosti. M. Vašut není špatnej, ale bude to muset ještě trochu vyladit. Vezměme si napínání a glosy V. Čecha, ten si to dával jak pán. No a možná to taky fungovat nebude.. i to se může stát. Každopádně bych nepsal nikde "nové studio, nová pravidla..". Novej je tam jenom ten moderátor, studio je takřka stejný (maličko modernější, ale nic zásadního) a nový pravidlo je jenom jedno (i když zajímavý), ostatní zůstávají. Tak uvidíme... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama