foto

Iveta Malachovská

  • nar. 11.7.1965 (53 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Orbis Pictus
1990 Dávajte si pozor!
1987 Vytriezvenie (TV film)
1985 Štvrtá hlava draka (TV film)

TV pořady

2018 Slovensko s Tiposom (TV pořad) - mod.
2017 Zem spieva (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
Úsmev ako dar 2017 (TV pořad) - mod.
2016 Zlaté časy (TV pořad)
2014 Hra o Niké (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2011 Dámsky klub (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Dámsky magazín STV (TV pořad)
2007 Hit storočia (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2003 Hodina pravdy (TV pořad)
2000 Milionár (TV pořad)
1998 Pevnosť Boyard (TV pořad)
Vitajte! (TV pořad)
1997 Smiechoty (TV pořad)
1996 Zlatá baňa (TV pořad)
1995 Vitajte doma! (TV pořad)
Štúdio kontakt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace