Reklama

Reklama

Time Trap

Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
Austrálie, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Hlavní postavě se rozbije vesmírná loď, když přistane na zpustošené planetě Zemi. Ke sbírání součástek na opravení lodi používá hlavní hrdina časovou past, která mu umožňuje navštívit Zemi v minulosti. (Doomcourier)

Recenze (6)

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Tenhle kraťas z YouTube kanálu společnosti Dust má jen zajímavý nápad s otevíráním portálů do minulosti, ale to je tak všechno. Provedení není špatné a je vidět, že počítačové efekty a animace v dnešní době nejsou žádný problém. Ale bez myšlenky to nemá žádný smysl. Chtělo by to něco plodného a budu rád za jakýkoliv tip na plodný kraťas od této společnosti, abych se nemusel brodit hromadou zbytečností, co se tam nachází. Předem díky [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Nápady zaujímavé, aj nadšenie je cítiť, len viac deja a hlbšie postavy by sa hodili. Vtipy sú fajn, ale humor mohol byť pokojne černejší. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Obsah: Týpkovi se rozbije loď tak si otevírá portály do minulosti a krade věci. YT, Dust channel Hodnocení: Námět by ušel, provedení je všestraně příšerný a za mě dost nevtipný. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kraťas, který má dobré efekty a sem tam nějaký vtip. Úvod by mohl být trochu kratší a přehlednější. Pokud máte 8 minut volného času a hledáte krátký film, u kterého se chcete trochu pousmát, tak se koukněte. Žádné vyšší poslání v tom ale nehledejte. ()

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne! Nalákalo mě, že je jako režisér uvedený M. Shanks, ale ještě počtverté NE! Od Odpadu tohle dílko dělí jen jedna ruka kostlivce. ()

Dieman 

všechny recenze uživatele

Hezký kraťas od pro mne neznámého tvůrce. I bez velkých dialogů se dá udělat film a to je zde hezky ukázané. Myšlenka a nápad tu je. Nějaké velké ponaučení? Možná. Vtipné to taky je. Čekat od toho víc by člověk neměl. ()

Reklama

Reklama