Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antológia zložená z viacerých hororových príbehov. V prvom sa manželský pár nasťahuje do nového domu, ale po krátkom pobyte manželia zistia, že v ich dome je okrem nich ešte niekto iný. Preto sa rozhodnú pozvať do domu výskumníkov paranormálnych javov. Tí zistia, že v dome nie je všetko v poriadku a budú čeliť obrovskému zlu. Druhý príbeh sa zameriava na dve lesbické spolubývajúce, ktoré si zarábajú pomocou online show, v ktorej svojim divákom ukážu všetko, po čom túžia. Diváci musia taktiež niečo obetovať, pričom žiadosti dievčat sú stále náročnejšie. Tretí príbeh sleduje Amandu, ktorá bola počas párty u svojho kamaráta znásilnená dvoma neznámymi útočníkmi. Po incidente začne mať nepríjemné skúsenosti a nadobudne zvláštne schopnosti, ktoré nikdy predtým nemala. Jednotlivé segmenty sú prepletené záznamom z výskumu významného doktora, ktorý sa snaží pomocou snov dostať do inej dimenzie. Tento experiment však nedopadne vôbec dobre. (Marceloo)

(více)

Recenze (17)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První povídka s mladým párem, který nahání strašidlo, je asi nejlepší. jedná se sice o klasické FF se všemi neduhy, ale v tomto případě mě překvapila a hlavně pobavila pointa, která tomu vystřelila procenta nahoru. 50% Druhý příběh vesměs o ničem. Dvě lesby dělají show pro honimíry a na oplátku žádají drobnosti jako "Pořezej se!" atp., přičemž své nároky stupňují. Holky nezajímavé a online formát také nic moc.15% Třetí báchorka o znásilněné buchtě, která získá telekinetické schopnosti, je asi nejnudnější a nejmizerněji zahraná a ani tady se člověk nedočká normální kamery. 5% Zastřešující historka s experimentátory je tak strašná, že si ani nezaslouží hodnocení. Celkově 20% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

1 příběh je o manželském páru co se přestěhuje do nového domu kde ,,straší´´ a pozve si tam lovce duchů, aby to vyšetřily. Průměrná povídka, která zaujme jen netradičním koncem 60 procent 2 příběh je o lesbám co mají live show kde si vybírají klienty a chtějí po nich, aby si ubližovaly 40 procent 3 příběh je o ženské co na jakési party někdo znásilní a ona potom nade skryté schopnosti těžká nuda 20 procent 4 příběh, který běží průběžně s ostatními je o jakémsi chlápkovi co se během spánku napojí na démona a pak ho to spolu i s jeho týmem přenese do jakési paralélní dimenze. Tady lze pochválit jen toho démona a jednu gore scénu s roztržením člověka vejpůl 40 procent Celkově 40 procent za hodinu zapomenu o čem to bylo ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Není zcela zřejmé, za jakým účelem se režisérské duo Michael McQuown & Vincent J.Guastini namáhalo s tímhle hororovým pásmem "autentických" blaťáckých poudaček, nicméně je to jasný důkaz, že lze s úspěchem točit na zbylý i prošlý materiál, který po sobě zanechal jiný, talentovanější a vyzrálejší filmový štáb. Není problém natočit ghoula provádějícího felaci, mladé lesbické kanibalky ohlodávající genitálie a zakončit to pikantním duchem v análu. Ne, žádný strach, film do takových extrémů nezajde. Připravte se na zaručeně očistný klystýr, který s sebou přináší čtyři poudačky, které mají punc originality, ale to nestačí. Bohužel stále vypadají, jak když je ráno vysral Spielberg, který stále hledá návaznost dvojky Umrtvení vojína Ryana. Z toho je dnes přešitá fešanda Amanda, která po traumatickém zážitku zažívá prapodivné stavy a nadto získala telekinetické schopnosti. Ale povím vám, že zrovna tahle poudačka je nudná a nezajímavá. To duch v domě, na kterého si stěžuje manželský pár, a za tímto účelem angažuje partičku odborníků na paranormální jevy, je ze všech nejnápaditější, hlavně má mistrnou pointu. To poudačka o sexy kanibalkách z online sex show, co pamatují i mejdany s Galileim, má taky náboj, přinejmenším lépe zohavený krk oběti po jejich řádění už dlouho nepamatuji. A ta hlavní poudačka, řekněme zastřešující a prolínající se celým pásmem, je o lovcích ghoulů, jednoho fakt uloví, ale neprožijí s ním zrovna Amádeův sen. Vesměs tohle pásmo představuje kulantní nabídku pro milovníky ff subžánru. Je to adekvátně přihlouplé, nedůsledně natočené, příslušně levné, s herci, které byste už nikde jinde vidět nechtěli, ovšem nějaké nápady jsou k mání a pobaví to svojí (nezamýšlenou) směšností. 5/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Wrap Around - 1*, To Catch a Demon - guilty pleasure 3*, The Hunter & the Hunted - 1*, Cam Girls - odpad!, Amanda's Revenge - odpad! Hlavne herecky je táto antológia úplné bahno. Rámovacej story to odpustiť ide, pretože je roztomilá a má nápad, posledné dve poviedky to, naopak, stiahlo až na čisté dno. Ale hlavne cam girls boli odpad po všetkých stránkach. Príjemný je akurát ten závan roku 2010, ktorý z toho miestami cítiť. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby som mal zrátať všetky kvalitné hororové antológie, nepresiahnu počet prstov na jednej ruke. Preto je to zrejme u mnohých fanúšikov žánru jeden z najmenej obľúbených subžánrov. No a Ja sa ani nečudujem. Pretože čumieť na päticu príbehov, ktoré po väčšine, ako v tomto prípade, ledva dosahujú priemernej úrovne, je skutočne stratou času. The "Dark Tapes" by sa obzvlášť mali vyhnúť tí, ktorí nemajú v obľube "F.F.", lebo každý jeden príbeh je spracovaný práve touto formou - 30% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama