Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 2 (2017) (série)


Feed the world (S02E11)

(epizoda)
  • USA Feed the world
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2018, 55 min

Obsahy(1)

Závěrečný speciál nás zavede do Mosambiku, kde se Clarkson, Hammond a May pokusí vyřešit otázku hladomoru. Jejich úkolem bude převést zásobu ryb z hlavního města do 200 mil vzdálené vesnice. (HellFire)

Recenze (6)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý speciál. Hammond, May a Clarkson si vyrobí transport pro přepravu ryb do chudé vesnice, každý podle svých jedinečných představ. Doporučuji zhlédnout už jen kvůli scéně, kdy se snaží May dostat své akvárko od moře. Nejen já, ale i Hammon da Clarkson dostali záchvat smíchu. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není tajemstvím, že speciály Grand Tour již nedosahují kvalit těch nejlepších z Top Gearu. Tenhle mini-speciál z Mozambiku z části zachraňuje kratší stopáž a některé opravdu vtipně momenty (James pokoušející se vyjet z pláže s plným akváriem za zády). Stále zábavné, ale také až příliš cílené na uměle vytvořené situace. 75/100 **** ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jsem chtěl, aby se mi tento speciál líbil. Ostatně má pro to ty nejlepší předpoklady. Trio tentokrát navštěvuje chudý africký stát, a plní „důležité“ poslání. Bohužel už první čtvrtina, než se vůbec vydají na cestu je naprosto nudná. Dokonce bych i řekl, že dialogy jsou jedny z nejslabších za celou dobu pořadu. Cesta všechny problémy dost utlumuje, ale i tak si Mosambik bohužel po právu zajistil místo jednoho z nejhorších speciálů za celou historii Top Gearu/Grand Tour. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

J.May opět ukázal svůj naprostý talent volby toho nejhoršího výběru , který existuje . Zajímalo by mě jestli v tom Bingu ty domorodce podplatili , aby ten totální nezájem hráli , nebo je fakt měli takhle na háku . A až do tohoto dílu jsem opravdu netušil ,  jaký je R. Hammond špičkový kaskadér . ()

Reklama

Reklama