Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (3 812)

plakát

Walker, Texas Ranger - Cestou násilí - 1. část (1999) (epizoda) 

Šílení zabijáci jsou kořením tohoto dílu, resp. první části dvojepizody. Perfektní hlášky. "Už zkapal starej C.D.? - Leží v kritickým stavu v nemocnici. Je to pěkně tvrdej pták." ... "Ten chlap není jenom škaredej, ale zdá se, že je i úplně blbej."

plakát

Samurai Champloo - Onko čišin (2004) (epizoda) 

Zřejmě tvůrci usoudili, že se divák přestává v putování hrdinů orientovat, tak udělal flashbackový díl, což mi i přišlo vhod, neboť jsem u některých epizod nebyl tolik zaujat a má pozornost se od děje dané části odpoutala.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Vizuálně pěkné, příběhově spíš slabé, herecky upištěné (Troška, no) a proto jen 3*. Němec jako Lucifer démonický, ale moc toho nepředvedl.

plakát

Vyprávěj - Osudy (2012) (série) 

Skvělá série! Jen je veliká škoda, že se sem nedostal alespoň ještě Krbec. Jeho příběh by byl dozajista zajímavý. Proč spolupracoval s STB? Jak intenzivně?

plakát

Vyprávěj - Horův nemanželský syn (2012) (epizoda) 

Působivé zákulisí toho, co jsme v seriálu neviděli. Scéna, v níž Hora ženě oznamuje existenci syna, je silná a některé okamžiky u Zuzky též zapůsobí.

plakát

Vyprávěj - Slaňochův smutný příběh (2012) (epizoda) 

Slaňocha mi bylo líto a Vikouška snad ještě víc. Zvlášť, když víme, jak dopadl. Kdyby se byl býval mohl stýkat právě s Otou, mohl na tom být jinak. Měli se upřímně rádi, ale holt úděsná Miládka a slaboch Radim.

plakát

O princezně, která ráčkovala (1986) (TV film) 

Nakažlivé písničky, hezká Dáda, sympatičtí Čenský a Bohdalová, Krampol jako skvělý zaporný rádce. Janžurová až moc uvřískaná, ale zdá se, že si roli celkem užila. Ze všech písní bych já vyzdvihl Dva růžové plátky okvětní....

plakát

Vyprávěj - Něco končí, jiné začíná (2013) (epizoda) 

Jarda je Jarda a Jardou zůstane. Doporučuji si po svatební scéně pustit první díl, který svatbou začíná. Porovnejte tváře herců tam s tvářemi zde. Starší verze postav v 1. epizodě jaksi lépe odpovídají věku, který mají mít.