Reklama

Reklama

Šest přátel odjíždí oslavit 4. červenec na opuštěný ostrov u pobřeží Washingtonu. Netuší však, že sáček s kokainem, který jeden z šestice bere s sebou, obsahuje více, než jen drogu samotnou. Bílý prášek je totiž obohacen o virus, který způsobuje psychózu, agresivitu a sklony ke kanibalismu. Z oslavy se tak záhy stává boj o holý život. (MaaaR@)

(více)

Recenze (19)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 přátel (3 muži 3 ženy) jde na výlet k chatě u jezera. Mezitím si tam dají kokain, který má v sobě látku po jejimž použití člověku mrdne a začne zabíjet ostatní. Film se odehrává ve 3 rovinách v první sledujeme vyšetřování jednoho z těch útoků v druhé ten masakr v chatě u jezera a ve třetím jak ta látka vznikla. Z těch posledních cca 5 hororů co jsem viděl nadprůměr, který kazí pouze nesmrtelnost postav (ženská umře po ráně panvičkou a chlápka tam zkusí upálit a přežije) . Škoda, že neukázaly závěrečný masakr hned bych přihodil pátou hvězdu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vyberie na chatu, aby sa po dlhej dobe zabavila a oslávila Deň Nezávislosti. Priniesli si so sebou samozrejme aj alkohol a nejaké drogy. Ešte však netušia, že v tých je ukrytá zvláštna látka, ktorá z nich urobí netvory túžiace po krvi. - Horor z mojeho oblúbeného prostredia - chaty pri jazere. Tentokrát však mladíci nedoplatia na to, že sa akurát v okolí pohybuje sériový vrah, ale na svoju vlastnú hlúposť. Nie všetko tu funguje tak, ako má, ale celkom ma to bavilo. Herci nepodávajú žiadne excelentné výkony, ale nie sú úplne otravní a je ich dosť, takže s bodycountom som spokojný. Masky sa niekedy vydarili viac, niekedy menej, ale krvi a gore bolo vela, takže v tomto smere je to uspokojivé. Najviac ma zaujal záverečný soundtrack, ktorý si dnes pohladám. Na kvalite, aj keď sa o ňu tvorcovia zrejme príliš nesnažili, tomu uberá chaotický scenár a až prílišná hra na niečo väčšie. Keby sa v závere nesnažili o také rozsiahle rozuzlenie a nechali by to len ako nezmyselnú vyvražďovačku, pôsobilo by to ovela lepším dojmom. + herečka z Suspension ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Režisér Lee má za sebou celovečerní hororový debut a já ho z pozice zdejšího hororového experta rozhodně nehodlám zatracovat. Ba naopak. Když na sobě bude usilovně pracovat, může v hororovém žánru uspět, jelikož potenciál k růstu u něho rozhodně vidím. Pro svůj následující snímek si však musí sehnat opravdové herce, kteří nepovažují afektovanost za přednost, a scénář raději přenechat někomu o poznání schopnějšímu, jenž skupinu dlouholetých přátel nedegraduje na obyčejné jednorozměrné roboty zbavené jakékoliv vztahové chemie. U drtivé většiny hororů by tyto zásadní nedostatky předznamenávaly odpadové hodnocení, avšak Evil in Us přesto dokáže atmosfericky zaujmout do takové míry, že ode mě obdrží celé dvě hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Polovinu filmu se tradičně čeká, než se začne něco dít. Leemu slouží ke cti, že se ten čas snaží využít i jinak, než jen k seznamování se se stupidními postavami. Horší je, že jak liniii policejní, tak tu s jakousi pokusnou základnou, se mu nedaří plně využít. Když pak virus zaútočí, tak to není úplně špatné, ale peněz zase tak moc nebylo, takže gore není tolik, kolik by mělo víc a divák si musí vystačit s tempem a ječením. Každopádně Lee není bez talentu, tak to třeba příště bude lepší. 40% ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že na to, že tam v obsazení byli nepříliš známí herci (kupříkladu John Gillich- detektiv zde nebyl ani zmíněn, a ten mě zrovna zaujal, protože jsem si celou dobu, než mi to nedalo a šla jsem si ho vygooglit říkala odkud já ho znám-no odnikud:) tak hráli opravdu přirozeně a to smekám,začátek i přesto, že se tam nic nedělo uběhl docela rychle a to je taky co říct.Místama jsem ale musela smát, každopádně nejvíce se mi asi líbil ten konec. Zajímavý byl i nápad, konečně něco nového, protože co si tu budeme povídat, horory jsou už to samé pořád dokola, a člověk akorát doufá, že přijdou s něčím novým.Prostě mě to docela bavilo a basta fidli ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama