Reklama

Reklama

Ostrov

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
Slovensko, 2016, 50 min

Účinkují:

Marián Mitaš

Obsahy(1)

Najväčšia, najpopulárnejšia a najdrsnejšia dobrodružná šou, akú Slovensko ešte nezažilo. Televízny fenomén a jeden z najúspešnejších svetových formátov. To všetko je Ostrov. Medzinárodná dobrodružná šou vysielaná s veľkým úspechom v mnohých krajinách sveta. Ústrednou myšlienkou šou Ostrov je vysadenie skupiny ľudí na opustenom tropickom ostrove, kde sú po celú dobu odkázaní na prežitie vo veľmi skromných podmienkach. Z tisícok prihlásených bolo vybraných 22 najodvážnejších, ktorí chcú zažiť to najväčšie a najextrémnejšie dobrodružstvo vo svojom doterajšom živote. Najväčšia dobrodružná šou sa odohráva na filipínskom ostrove Caramoan. Na súťažiacich tu čaká panenská príroda, rozprávkové pláže a priezračná voda, ale aj mnohé nebezpečné nástrahy, s ktorými sa budú musieť popasovať – smrteľne jedovaté hady, stonožky, medúzy, či dotieravý hmyz. Dianím na ostrove bude divákov sprevádzať obľúbený slovenský herec, rozhlasový moderátor a dídžej Marián Mitaš. (TV Markíza)

(více)

Diskuze

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

anevanu

ja to hodnoceni klidne vysvetlim: naprosto deblini format, kde na jednu epizodu US survivor pripadaji tri, kde se nic nedeje, heslo ostrova "porazit a prezit" vysvetluje, ze zavedeny a funkcni format zprasili naschval, na RI bylo vic lidi nez lidi ve hre a jen tam hnili a vyrazovani lidi mimo kmenove rady je totalni bullshit. Jo a taky tam hral jen jeden clovek, ale to nevadi zdaleka tolik, jako vyse popsana neschopnost markyzi

anevanu

anevanu (hodnocení, recenze)

tedy jsem z Čech a dneska jsem si dala za sebou dvanáct dílu a na to jaká je Slovensko malá země vážně tleskám nemá to  chybu.Není to úplně jako můj velmi oblíbený survivor ,ale chybí tomu opravdu velmi málo.Viděla jsem bohužel i celý primácky seriál a tenhle je opravdu lepší o hodně.Vaše hodnocení nechápu,jasně,že Slovensko to neudělá jako Amerika,Vždyť ani film\ neděláme tak dobré a z takovými efekty.Nezlobte se musím dokoukat dneska si dám asi noční.

na příspěvěk reagoval Rogue

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Jak moc naivní jsem, pokud i po tomhle slovenském výblitku doufám, že by se Robinsonův ostrov od Novy mohl povést aspoň na průměr?

na příspěvěk reagoval Rogue

mixed

mixed (hodnocení, recenze)

Dal jsem tomu, šanci, ale je jasné, že to bude stejný propadák jako Trosečník na Primě.

Dalo se na to dívat, dokud nepřišla první kmenová rada.Byla to ale vůbec kmenová rada? Spíš to připomínalo hádku někde v hospodě.

Osočování, pokřikování, a nadávky. Absolutně pod úrovní.

Jediný soutěžící, který měl nějakou stretegiii, byl vypískán ze hřistě bandou krav a volů. Jen tak dál...

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Mě jde jen o princip... nadávat po první epizodě. Samozřejmě sračka to třeba bude, ale ten první díl nic takového nenaznačil.

na příspěvěk reagoval Rogue

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Merengues9

Díky, ale jak je vidět na zdejších procentech, tak jsem samozřejmě nehodnotil. A vzhledem k dosavadní úrovni pořadu se zřejmě ani nemusíš bát, že by se tak stalo, protože asi nenajdu dostatek odvahy to celé dokoukat.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

Kašľať na tú zostavu, kašľať na to, že komentujú každú koninu, ktorá sa im podarilo na ostrove stane. Ale prečo sakra prestrihavaju tie stupidné komentáre a myšlienkové pochody aj počas výziev? Aspoň na chvíľu by mohli sklapnut. Naozaj to vyzerá tak, že na Slovensku pokašleme akokoľvek dobrý formát

Příspěvek byl smazán administrátorem.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Se slzou v oku jsem si vzpomněl na nejslabší série amerického Survivora. To byla kvalita.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Reklama

Reklama