Reklama

Reklama

Kdo přežije - Millennials vs Gen X

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2016

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), David Wright

Obsahy(1)

Fenomén Survivor (Kdo přežije) se ve své 33. řadě téměř po 10 letech podruhé vrací na Fidži (Survivor: Fiji), a to opět s nestárnoucí ikonou této reality show Jeffem Probstem. Soutěžící jsou v této sérii rozděleni do dvou kmenů podle věku, ovšem věkové kategorie jsou zaměřeny na Generaci Y (ročníky 1984 - 1997) a Generaci X (1963 - 1982). Která z těchto generací využije nejlépe svých předností? A který trosečník nejlépe zvládne těžké podmínky na Fidži a nepsané pravidlo přežit, přelstít a přehrát a vyhraje 1 milion dolarů? (Radim1.)

(více)

Recenze (34)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!!!: Rozhodně jedna z těch lepších sérií, ale prostě zase nejsem spokojen s vítězem. Ale v této sérii se našlo několik hráčů, kteří mají podivný potenciál. Jako například Michaella, anebo Hannah. Zkrátka jsem si tuhle sérii užil, i když jsem se ze začátku bál rozdělení na Gen X a Millennials. OBLÍBENCI: Michaella, Hannah, David, trošku i Ken ..... NEJMÉNĚ OBLÍBENÍ: Taylor, Figgy, Will, docela mě štval i Zeke a občas Adam. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Zajímavý cast, jen škoda, že někteří nadějní hráči odešli tak brzy - Michaela, Zeke. Sloučení dle mého přišlo zbytečně brzy, bylo by zajímavější nechat 3 kmeny delší dobu. Co se finálové trojky týče - jedním slovem děs. Za tu a vítěze musím odečíst jednu *. Tak ubrečeného vítěze jsme tu dlouho neměli - v podstatě to vyhrál svým soukromým příběhem, nic jiného celou soutěž nepředvedl. To už Ken a Hannah by byli přijatelnější, i když taky žádná sláva. Celkově se ovšem tato série řadí k těm povedeným, stále bylo na co se těšit a koukat - falešná imunita, dědičná výhoda, kmenové rady a podrazy...... ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad vůbec a ti, kdo věčně remcají, tak remcají, protože už je to 33. řada a mají na tento pořad nároky z jiného vesmíru a svou jasnou představu o čem by to mělo být a jaké kvality by měli hráči mít. Buďme trochu otevření a tolerantní. To je věčná debata nad tím, kdo si to zasloužil, kdo ne, kdo vypad moc brzo, kdo ne. Je to prostě soutěž, berte to tak a vítěz si vítězství prostě zaslouží. Pro mě naprosto jedinečný cast, strašně fajn parta lidí, skupina, ve které bych asi nejraději soutěžil také, téměř každá osoba, s výjimkou dejmetomu tří lidí, byla něčím zajímavá a nosná a tudíž přínosná pro pořad. Neříkám, že mi byli všichni nutně sympatičtí (z velké části ale svým způsobem ano), ale prostě téměř všichni hráči si zasloužili své obsazení. Naprosto nepředvídatelná řada se spostou silných příběhů a okamžiků, vynikajícími kmenovkami. Některé novinky typu dědičná výhoda možná spíše vyšuměly do ztracena, ale o tom to je, není to napsané podle scenáře. Pro mě naprostá spokojenost. TOP Sympatie: David, Michaela, Adam, Zeke. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení podle generací se zdálo zprvu děsivý, ale nebylo to až tak razantní vzhledem k následnýmu promíchání. Skoro z poloviny se i ten cast povedl, dalo se najít podle sympatií oblíbence a časem i hráče. Dost smutný že hned 3 asiatky byly venku během chvilky, ale stejně stály za prd. Určitě super bezprostřední byly Jay, Taylor a Figgy, ty dva si na jednu stranu pokazily hru sami zbytečně, ale mělo to svý kouzlo, to už tu totiž dlouho nebylo takový muckání na veřejnosti. David měl neskutečněj přerod z outsidera, to samý Hannah, to jsou naprosto viditelný změny za 39 dnů. Lidi jako Brett, Chris, Will mě moc neohromily. Adam strašnej uplakánek, jako chápu, že to co se mu dělo neni nic příjemnýho, ale...Že by to byl nějakej mastermind, ani omylem. Krom toho dost imunit, nějaký výhody, tahání kamenů, dostatek podrazů, ale opravdu jak bylo řečeno nakonci všichni to brali sportovně docela. Až na Michaelu, ta pobavila. Vítěz pro mě slabej, co mě štve a zároveň mrzí, že ve finále spousta hráčů vytáhne svojí rodinu, zahraje na city a hra jako taková jde stranou. Za chvíli tam bude chodit každej s takovým příběhem, nic ve zlým. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tu další řada a s ní zbrusu noví soutěžící. Série nám začala velmi pěkně, na podrazy jsme nemuseli čekat ani dva díly, o stupidních rozhodnutích různých soutěžících ani nemluvě (FiggTails). Někteří "trosečníci" už zpočátku vykazovali velký potenciál a někteří naopak ukázali, jak moc zbyteční tam jsou. A někde uprostřed toho všeho byl David, který celou sérii táhnul neskutečným způsobem a alespoň za mě ji i vyhrál. Juj spoiler. Přerod z městského posránka v ostrovního masterminda tu už párkrát bylo (Cochrane mluvím o tobě), ale nejspíš nikdy mě to tolik nebavilo. Škoda té finální kmenovky, kdy zdejší vítěz (opět!!) rozbrečel porotu a hlavně i díky tomu celou sérii bezkonkurenčně vyhrál. Přitom, co se týče jeho hry, nijak zvlášť mě neohromila. Ale tak to chodí a je to přece jenom Amerika, kde to uhrát na tragédii v rodině není nic těžkého. Bohužel, trpí tím tak celá sezóna. I tak byl střet generaci velmi nadprůměrnou sérií a na návrat některých soutěžících už se teď těším. Oblíbenci: Zeke, Dave, Jay / Neoblíbenci: Rachel, Lucy, Paul. 80% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • V této sérii mohl poprvé soutěžící někomu jinému ukradnout vyhranou odměnu díky speciální výhodě, schované na ostrově. (Zix.)
  • V této sérii byli všichni soutěžící evakuováni kvůli blížícímu se hurikánu, tato situace nastala v této reality show úplně poprvé. (Radim1.)
  • Zeke Smith je první transsexuální soutěžící v historii show. Bylo to ovšem odhaleno až při další sérii Survivor: Game Changers (od r. 2017). (Zix.)

Reklama

Reklama