Reklama

Reklama

Escape from Cannibal Farm

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Harverovcov chce navštíviť starú farmu Hansenovcov, o ktorej sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné historky. Po príjazde na miesto zisťujú, že sa ocitli uprostred ničoho a v pätách im je šialený vrah s motorovou pílou. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slabší dvojka bohužel, kdyby se tam nesralo rodinné drama a hodně špatný soundtrack možná by to bylo lepší. Borec z motorovou pilou nebyl špatný ale dostal málo prostoru, rodina bohužel hledala pomoc na špatném místě, trailer ve směs nabízí vše co uvidíte což je velká škoda, čekal jsem víc krve a víc utrpení které se mi nedostalo, brokovnice kazí tak měr celý film, a herci tomu vůbec nepomáhají, příště víc záběru na vraždění než na klece.možná ještě tomu někdy dám šanci a podívám se ale to fakt nevím. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak pěknej trailer to mělo, víc jak rok to na sebe čekat nechalo a nakonec z toho vylezla takováhle chujovina! Jako klidně bych přehlídnul, že se jedná o prachsprostou vykrádačku Texaskýho masakru. Možná bych překousnul i to zdejší ochotnický obsazení - přece jen se to točilo v amatérských podmínkách. Jenže když je to ještě navíc ukecaný, dlouhý a tim pádem nudný, překvapivě ani ne moc krvavý a navrch strašně, ale fakt strašně stupidní, tak už ani já nemám chuť ani sílu k tomu něco smysluplnýho napsat. No, řekni sám: ženská se až po hlavu ponoří do kádi s vodou a ona z ní vyleze úplně suchá a se zaschlou krví na sobě? Né, sorry, fakt je to HODNĚ špatný. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro půlku filmu se čeká, než se začne něco dít. Do tý doby se po obrazovce promenáduje nesympatický potenciální jídlo, kterýmu jsem přál, vraždu, smrt, zabití od samýho začátku. Jenže když to obyvatelstvo farmy rozjede, je to snad ještě horší. Na jeden strašnej moment přijdou dva příšerný a gore je tak špatný, že by se o něm dalo přednášet. Upřímně řečeno vůbec nechápu, proč zrovna tohle budilo takový očekávání. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové vykrádačky / plagiáty / pocty a neviem ešte ako to nazvať, mi nevadia, pokiaľ sú dobré (ako napr. švédsky Wither). Toto moc dobré nebolo. Priemerné hodnotenie síce nemám problém dať, lebo krvavé je to celkom dosť a tento primitívny hororový žáner mám vlastne najradšej (nápad fakt nepotrebujem). Aj maskéri odviedli celkom slušnú prácu. Len keby sa na tie postavy dalo aspoň pozerať. Všetci hrdinovia vrcholne nesympatickí a ich občasné hysterické výkony bolo až utrpenie sledovať. Spomenul som si na debilný herecký afekt D. Lasera v Human Centipede 3 - a tu sa takto chovali asi všetci. Navyše poriadna scéna s motorovkou naozaj chýbala a keď si predstavím, ako som sa na to tešil... Trailer je lepší ako samotný film, lebo všetko je už v ňom zahrnuté a nič viac nepríde. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

I když pár záběrů by ušlo, nemohu hodnotit jinak než ODPAD! Ve filmu jsou prostě jen kecy, kecy a kecy... A bohužel - blbé kecy. A scéna, kdy matka je uzavřená v kleci z toho nejtenčího drátu a dcera musí dvířka vyklopit tažným lanem s autem, to už bylo nad moje síly... Prostě další amatérská sračka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama