Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

Uroboros 

všechny recenze uživatele

Totální citová vydíračka, plná "úžasných" sponzorů, kteří myslí na obyčejné chudáčky lidi, co nemají kde bydlet a kam dát večer hrát děcka. To určitě, zrovna hajzlové typu MM-Reality by spíš nejraději hned po skončení natáčení vykopli majitele bůh ví kam a ten baráček pěkně mastně za provizi poslali dál do světa..Jediné plus je makáč Pepíno a spol. kterým jde práce na rekonstrukci vždycky pěkně od ruky. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé a zoufalé, dvě slova která odráží podobu této realitshow. Ukazovat neštěstí a mizerné podmínky lidí kteří na tom jsou špatně, je trapný pokus TV Nova upoutat diváky. Stanice která uskuteční tento projekt klesá hluboko až na dně televizní sledovanosti. Podobné věci jako Výměna manželek aby se lidé z různých poměrů dostali do televize či k aspoň finanční odměně je nesmyslné + obsadit moderátorku, která se dost dlouho zdržovala televizního světa je téměř směšné. Jestli tento projekt opravdu někomu pomohl, tak jenom dobře ale cpát to do televize ? Těžko říct, já upřímně doufám že budou další projekty pro zlepšení životní situace, ale hlavně aby to necpali do televize a aby se toho neuchopila jedna z nejhorších moderátorek. Televize nova by se měla držet projektů který jí jdou a u kterých neztratí v očích diváka důstojnost, než jim cpát před nos chabé pokusy o zvýšení sledovanosti. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Chudáci lidi a věčně udivená Pergnerová! Takhle jak nám ukazují jak někteří lidi v 21. století žijí-bydlí (lidi bez prostředků, bez jakékoliv vlastní či cizí pomoci, odsouzeni napospas osudu), to jsem viděl naposledy před 30 lety max u cikánů (ty tady ale nikdy neuvidíte), kteří na to byli odjakživa zvyklí, dnes se to otočilo. Bydlení jako jedno ze základních lidských práv? Před 30 lety něco naprosto normálního, kdežto v libero-demagograciích o tom musejí točit pořady (nová doba!) a když se holt nepostará stát kterej je cugrunt, tak se postará soukromá televize, která má peněz jako sraček, třeba právě z reklam kterýma nás stejně akorát oblbuje. Líto mi je hlavně těch všech dětí v čem dneska vyrůstají, ty nikdy nezažijí pořádné dětství, radostné a štasné tak jako naše generace (cca 40+) a generace našich rodičů. Ostuda a hnus. ()

Ladunkaaa 

všechny recenze uživatele

Vím, že ten pořad není na 5 hvězdiček, ale když vidím, jak to těm dětem, kteří to mají v životě těžký - udělá radost.. tak nemůžu dát odpad! Vím že se to Nova snaží udělat co nejdojemnější, ale ty děti za to nemůžou. Když už se jim Nova rozhodne pomoct (i když kvůli sledovanosti) tak já jsem ráda, že jim někdo pomáhá. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Občas zajímavé příběhy lidí a v pozadí sci-fi rekonstrukce bytu. Každý díl je naprosto stejný, vždy se něco nestíhá, ale nakonec vše skončí dobře a ještě s dárkem navrch... Z hlediska filmařského děs, z hlediska stavebního sci-fi, z hlediska stavby pořadu stereotyp a z hlediska osudem stíhaných lidí... ano, život je reálnej. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama