Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (70)

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

K tomuto seriálu jsem se dostal náhodou a upřímně, očekával jsem slátaninu které dám maximálně pár dílů...NAŠTĚSTÍ, zjistil jsem, že když se člověk naladí na "Nine-Nine" vlnu a začne si užívat tu ujetost, švihlost a občasnou trapnost, časem se před očima objeví naprostý komediální klenot. Zhruba od druhé série jsem si zamiloval téměř všechny hlavní postavy (hlavně nádhernou Amy Santiago!) a už jsem jen dokázal hltat díl za dílem. Spolu s The Office je toto další mistrovské dílo od Michaela Schura.

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

Jestli se nějaké dílo může označit za UPŘÍMNÉ a OD SRDCE, tak rozhodně After Life. Vtipný moment zde během chvíle dynamicky nahradí moment smutný, dojemný a silný. Vše je navíc podkresleno fantastickým soundtrackem. Není to seriál pro každého, je to seriál pro lidi, kteří mají ještě duši...a nestydí se za to. Cheers, Ricky!

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Už jenom Jennifer poletující v sexy kostýmcích je u tohoto filmu na tři hvězdičky. A zbytek za další kousek. Příjemná komedie s nádechem detektivky u které jsem si výborně odpočinul a pobavil.

plakát

Drtivý dopad (1998) 

Tohle poctivé béčko z devadesátých let dokáže v závěru vymačkat slzu snad i z totálního cynika. Dnes viděno po cca 15 letech a ten film má pořád svoje kouzlo.

plakát

Mise nový domov (2016) (pořad) 

Totální citová vydíračka, plná "úžasných" sponzorů, kteří myslí na obyčejné chudáčky lidi, co nemají kde bydlet a kam dát večer hrát děcka. To určitě, zrovna hajzlové typu MM-Reality by spíš nejraději hned po skončení natáčení vykopli majitele bůh ví kam a ten baráček pěkně mastně za provizi poslali dál do světa..Jediné plus je makáč Pepíno a spol. kterým jde práce na rekonstrukci vždycky pěkně od ruky.

plakát

Kam zmizela Madeleine McCann? (2019) (seriál) 

Velmi poutavá dokumentární série o zmizení Madeleine McCann, která vcelku objektivně popisuje sled událostí od roku 2007 až po (skoro) současnost. Škoda té občasné zbytečné rozvleklosti a neustálého opakování již zmíněných faktů. I tak díky Netlix.

plakát

Černobyl - Vichnaya Pamyat (2019) (epizoda) 

Působivá minisérie za námi. Celkově vzato jde rozhodně o výborný a do detailu promyšlený počin, kterému se však nevyhnulo pár obsahových chyb a mírná ztráta tempa v dílech E03 a E04. Tím ale rozhodně nechci snižovat kvalitu a dopad tohoto díla. Nejlepší část - E02, nejsilnější scéna - vyklízení "střechy" reaktoru, nejlepší charakter - Valerij Legasov! 95%

plakát

Jízda (1994) 

Jízda je v podstatě absolutně o ničem (a to doslova)..ale stejně když na ní koukám (a že koukám rád), tak se nemůžu zbavit pocitu, že bych nejradši všechno zahodil, koupil si ojetou Mazdu, ufiknul jí střechu a vydal se na projížďku jihočeskýma vesničkama někdy v době vrcholu léta a s cigárem v hubě nasával tu krásu a svobodu života. Tohle se opravdu povedlo a ten "feeling" devadesátek z toho ční na sto honů.

plakát

Cesta do hlubin mozku (2015) (seriál) 

David Eagleman je chlápek s luxusníma kotletama a fakt velkým charismatem. Tento šestidílný dokument napsal a předvedl tak perfektně, že i laik v oboru psychologie a neurologie se dozví zajímavá fakta a informace. A vtípek, kdy v díle o rozhodování nastoupí do Deloreana a chtěl by cestovat časem mě utvrdil v tom, že tohle je určitě na 5 hvězd.