Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza je herec, který není příliš šťastný. Dalo by se říci, že je snad i smutný. Hraje v populárním televizním seriálu a nezdá se, že by s tím snad chtěl do budoucna něco dělat. Jenže tato branže je neúprosná a situace se mění ze dne na den. Honza, ač nerad, musí začít něco dělat se svým životem. Bohužel opět trochu po svém. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud mám povědomí o tom, jak to funguje u herců nekonečných seriálů, tak jistě netrpí nouzí o vdavekchtivé slečny. Takže tento konstrukt mne nechal zcela chladným, protože holt jde o konstrukt. Doporučuji zhlédnout Útěk ze seriálu, jak se podobné téma dá scenáristicky a příběhem uchopit reálně a přitom vícevrstevně. ()

Cheeter odpad!

všechny recenze uživatele

Mě tenhle snímek přišel takovej bezduchej, skoro jsem u něj usnul. Děj byl mdlý, příběh složen jakoby ze zbytků jiných zbytků filmů. ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, audiovizuální dílo má svou řečí zaujmout diváka v prvních minutách, což se zde vydařilo a film si udržuje svou kvalitu od začátku do konce. Narace i styl za JEDNA!!! Perfektní práce. Tomu říkám dokonalá synteze všech filmových složek se scenáristickou třešničkou na dortu - reflexí samotného natáčení televizního seriálu v rámci příběhu. Jeden z nejlepších českých studentských filmů roku 2016, co jsem viděl. ()

Reklama

Reklama