foto

Petr Vršek

  • nar. 1.1.1977 (43 let)
    Praha, Československo

Biografie

Petr Vršek (1977) vystudoval Katedru alternativního a loutkového divadla na DAMU. Od roku 2002 je v angažmá ve studiu Ypsilon, v současnosti hraje například v představení Praha stověžatá, Rusalka, Drama v kostce, T. G. M., Muž na větvi a nejnověji Sežeňte Mozarta. V Dejvickém divadle hostuje v představení Ucpanej systém. Zahrál si mimo jiné v seriálech Ulice, Kriminálka Anděl, Přešlapy nebo ve filmech O rodičích a dětech či Tobruk. Věnuje se také scenáristické práci pro Českou televizi.

Artcam

Herecká filmografie

Filmy

2019 Figurant
Sněží!
Teroristka
Zvěř (studentský film)
2018 Balada o pilotovi (TV film)
2017 Do rána (studentský film)
Nejlepší přítel (TV film)
2016 Smutný Honza (studentský film)
2015 Správnej dres (TV film)
2014 Schmitke
2012 Kytka (studentský film)
2011 Konkurz
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
2008 Tobruk
Ulice: Velká trojka (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2005 Kletba bratří Grimmů
2000 Paní Mlha (TV film)
Vlci ve městě (TV film)

TV seriály

2020 Láska v čase korony (TV seriál)
Test (E06)
Oslava (E05)
Lidská práva (E04)
další epizody (6)
Poldové a nemluvně (TV seriál)
Noc s háčkem (E09)
2019 Občanka (TV seriál)
Sváteční maratón (E16)
Hledá se shoda (E15)
Řezáky útočí (E14)
další epizody (16)
Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na poště (E01)
Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Smrad (E05)
Režisér (E01)
Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Prasátko a prase (S02E28)
2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
Ivana (E03)
Dáma a Král (TV seriál)
Jak svět přichází o doktory (S03E03)
Polda (TV seriál)
Manželský trojúhelník (S03E01)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2017 Single Man (TV seriál)
Zaslepení (E05)
Specialisté (TV seriál)
Služby z lásky (S01E05)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Taxikář (TV seriál)
Revival pitomců (E07)
Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Veruna se stěhuje (S03E16)
Hotelová odysea (S03E15)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Postavení mimo hru (S02E11)
2016 Přístav (TV seriál)
Kozel (S02E16)
Dotočná (S02E15)
Modelka na půl úvazku (S02E14)
další epizody (4)
2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
Bezdružice (TV seriál)
Já rasisty nikdy neměl rád (E11)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Výstava (S02E05)
Kdy se začaly dít tyhle věci? (S02E04)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Říjen 1918 den po dni (divadelní záznam)
2017 #jsi_user (divadelní záznam)
2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2015 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2008 Komunikace je hra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky