foto

Kajetán Písařovic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vysoká hra (TV film)
2018 Rašín (TV film)
2017 Zádušní oběť (TV film)
2016 Smutný Honza (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
2013 Colette
Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2008 Druhé dějství (studentský film)
Těšínské niebo - Cieszyňskie nebe

TV seriály

2019 Vodník (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na konci světa (S04E04)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Rodokmen (E09)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rodina Aloise Rašína (TV film)
2012 Jagellonci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky