Reklama

Reklama

The Lost Tomb

(seriál)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá série o hledačích pokladu, kterým jsou v patách ozbrojenci A Ning (Tiffany Tang), Li Yifeng v hlavní roli jako obvykle válí, jeho charakter Wu Xie má problémů k řešení stále dost. Velmi dobrá atmosféra tajemna, zajímavý příběh, někdy trochu slabčí CGI efekty a triky, akční stránka ok, s hudbou není problém, i když nic výrazného. Trochu mě mrzí, že finiš poněkud ztrácí dech po díle 8, možná že velká popularita série byla daná obsazením, známostí předlohy, nečetl jsem nemám možnost srovnat, nakolik se povedlo převést atmosféru, tajemna, hororu do série (Grave Robbers' Chronicle od Nan Pai San Shu). Přesto série, která patří do nadprůměru, dám tomu ještě šanci. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

The Lost Tomb je z mého pohledu hrozně nevyrovnaný seriál. Začátek mě moc neoslovil a konec nijak nevygradoval (byť se na příští rok chystá pokračování). Samotné pátrání v hrobce bylo ale zajímavé a dokázalo držet v napětí. A i když je příběh součástí řady prequelů, sequelů či příbuzných dějových linek, lze jej sledovat samostatně a divák se v něm neztrácí. Mě tak nezbývá než doufat, že příští rok mě čeká lepší pokračování – 3* (6/10) ()

pida123 

všechny recenze uživatele

Docela mě to chytlo, trochu tajemné, někdy až moc zamotané, ale jinak celkem dobré. Sice jsem občas byla lehce zmatená a vlastně vůbec tak nějak nevím jestli vůbec nějaký příběh (a že jich tam bylo schovaných hodně) dokončili...asi ne, protože tak nějak pořád tápu a vlastně vůbec nevím co, kde, kdy, jak, proč...Li Yifeng je borec, mám ho jako herce ráda a i jiných seriálech mu to prostě jde. Yang Yang jako Zhang Qiling se mi líbil...škoda že změnili obsazení u další série :(, i když Cheng Yi je taky fajn ;) Jo podle mě je to nadprůměr a zasmála jsem se taky, takže vlastně výhra :) ()

Reklama

Reklama