Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Čekají Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými kameny, které lzeobjednat v našem živém vysílání. Budete zářit každý den jako opravdová diva. (TV Barrandov)

Recenze (28)

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad od tupců pro tupce! Ať už tohle vysílá jakákoliv TV (aktuálně Barrandov), jasně tím dává na okaz fakt, že diváci jsou jí u prdele a že jí jde hlavně o peníze. Naprosto nejubožejší "pořad" co se může v TV vyskytnout. "Uvaděčky" by se se svým "Wau!" mnohem lépe, a především podstatně důstojněji uplatnily v pornu, než v "tomhle". ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady, kde musíte zavolat, jsou vždy zrádné v tom, že pravděpodobně strávíte mnohé minuty čekáním na lince, zatímco platíte za hovor. A teď si představte variantu, kdy nejen že nemáte nějakou drobnou šanci dostat peníze zpět nějakou výhrou, ale navíc vás čeká další placení, tentokrát za zboží pochybné kvality. Obvykle si dávám pozor na to, aby moje hodnocení filmu/seriálu/pořadu nebylo ovlivněno tím, že nesouhlasím s vyjadřovanou myšlenkou, a abych hodnotil hlavně provedení. Ale tady musím udělat výjimku - samotné provedení pořadu je tak na dvě hvězdy, ale z morálního hlediska si takový pořad nic než odpad opravdu nezaslouží. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandovský teleshoping, kde kadejaká hlúpa, škaredá, neúspešná prostitútka bez slovnej zásoby sa snaží presvedčiť ľudí, že im za mimoriadne výhodnú cenu predá šperk nedozernej hodnoty. Stačí len rýchle zavolať a nablískaný šunt, čo sa tvári ako drahý klenot, bude váš. Na takýto primitívny podvod sa môže nachytať jedine absolútny idiot. Verím, že sa občas taký chmuľo nájde a ten ich shit si fakt objedná. Avšak každý kto nemá v hlave úplne vákuum, si musí byť vedomí toho, že to celé je jeden obrovský ojeb. Neponúkajú klenoty, ale len bezcenný odpad! ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Co to jako má být ? Při klikání ovladačem jsem narazila na tohle, pro co nemám ani pojmenování. Pořad ? To snad ne. Co jsem tak pochopila ze sledování, tak se vám snaží nabídnout jakési barevné sklíčka za tak super cenu, že to musíte mít bez ohledu na to že v parku se takových střepů válí asi tak 5 000. Před hospodou to zametou, nějaký šikula to doma roztaví a upeče super briliant který má cenu jak 3 auta. Ale pozor ! Během pořadu to snížíme na cenu pastelek od vetešníka a vy tak můžete mít doma jedinečný klenot který se může časem hodit jako podložka pod viklavej stůl. Za tu cenu ? No nekup to. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Některé šperky mě překvapily, netušila jsem, že vůbec existují a mají tak vysokou hodnotu. Taky je zarážející cena prstenů s několika diamanty za 5000 i méně. Totéž safíry, topazy a podobné skvosty. Prstýnky, náušnice a přívěsky jsou to vesměs pěkné, ale domnívám se, že kameny jsou jen barevné sklo. Totéž udávané "zlato" nebo "platina". Takže nekoupila bych tam nikdy nic, ale aspoň že důvěřiví diváci nemusejí volat na předražené linky 909 atd. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama