Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

stration 

všechny recenze uživatele

Dobrých hororů je jako šafránu, tak tady lehounce nadhodnotím. The Midnight Man totiž perfektně funguje hlavně v těch nejzákladnějších hororových ingrediencích. Napětí a atmosféra jsou vynikající hned od začátku, příběh sice není nikterak originální, ale vše to zachraňuje svižné tempo, vynikající herci, kde si to Shaye s Englundem vyloženě užívají a odvážné gore, takže občas nic pro chechtající se teenagery s popcornem. Konec také potěší, nějaký ten zvrat se vyklube no a Epilog je pouze povinnost. Za mě rozhodně spokojenost a vypadá to, že Travis Zariwny se zlepšuje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek byl parádní, ale stejně v jako mnoha případech i tady to bylo na delší dobu všechno, co stálo za řeč. Sem tam se sice zadařilo vytvořit dusnější atmosféru, ale ta zmizela stejně rychle, jako se objevila. A nepomáhali ani herci, kteří podávali výkony z ranku amatérských. Čestná výjimka pro hororové veterány Lin Shaye a Roberta Englunda. Ale na nich to bohužel nestálo. Druhá polovina filmu už byla výživnější. Došlo na pár chuťovek i několik napínavých scén a neurážel mě ani vizuál hlavního záporáka. Ale i tady se našlo pár hluchých míst a navíc celá ta hra měla debilní pravidla. I přesto se ale jedná o koukatelné béčko, které nijak neurazí. 50% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě vcelku očekávaná maličkost, jejíž první scéna se brutalitou na dětech téměř vyrovnala té slavné z nedávného IT. Kvalitativně je tento snímek na dobré úrovni, pouze co se týče postav a jejich logického jednání musím být značně kritická. Tolik logických kiksů a nesmyslných myšlenkových pochodů jsem snad ještě neviděla. Atmosfericky to byl tak průměr a záporák mě také nechal docela chladnou. Bylo dost na škodu, že jsme ho tam měli pořád jako na talíři a že nezůstal trošku v pozadí. Vypilovat tomu scénář a dát tam chytré postavy s kouskem duše, byla by to nadprůměrně kvalitní podívaná, protože nuda skoro nehrozila. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man má sľubný hororový aspekt, umocnený vcelku dobrou atmosférou filmu a solídnymi vizuálnymi efektami. Škoda, že niektoré nádejné veci sú tu utopené v nekonečnej tme, ktorá vyplýva zo scenára (hrátky s Midnight Manom totiž môžu prebehnúť len za tmy), tiahne sa celým príbehom a po určitej dobe začína pôsobiť rušivo. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama