Reklama

Reklama

A-ha: Headlines and Deadlines - The Hits of A-ha

(video kompilace)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Současně se stejnojmenným výběrem největších hitů na CD vyšla v roce 1991 také kompilace videoklipů nejslavnější norské popové skupiny všech dob - A-ha. Kromě úvodního Introduction DVD zahrnuje také dvě skladby, které nejsou obsaženy na CD - There´s Never a Forever Thing a Sycamore Leaves.

Tracklist: 1. Introduction
2. Take On Me
3. Cry Wolf
4. Touchy
5. You Are The One (Remix)
6. Manhattan Skyline
7. The Blood That Moves The Body
8. There´s Never A Forever Thing
9. Early Morning
10. Hunting High And Low
11. I've Been Losing You
12. Crying In The Rain
13. I Call Your Name
14. Stay On These Roads
15. Sycamore Leaves
16. Train Of Thought
17. The Sun Always Shines On Tv
18. Move To Memphis (no2)

(více)

Recenze (5)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Přehled těch největších pecek norského tria A-Ha mi vždy pomůže zavzpomínat na dobu mého mládí, kdy jsem ještě coby teenager na jejich hitovky tančil na diskotékách... Skvělá muzika - moje nejoblíbenější jsou hlavně Hunting High And Low a The Sun Always Shines On TV, ty můžu poslouchat pořád dokola. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Moje nejmilejší skupina. Nepřekonatelná smutná melodičnost Paala Waaktaara Savoye a skoro pětioktávový atmosférický falzet Mortena Harketa. Skvělý doklad vývoje skupiny od hravých vzletných sonetů osmdesátých let až po smutné skvosty počátku devadesátých let, které znalce přesvědčí, že melancholie má domov na severu. Vrcholné momenty tohoto výběru: Hunting high and low, There´s Never A Forever Thing, Stay on these roads. 100% ()

no2 

všechny recenze uživatele

8/10 -... nutno ovšem dodat, že chybí videoklip k bondovské The Living Daylights (píseň vyšla na albu Stay on These Roads v roku 1988). Moje nejoblíbenější písně z této kompilace jsou melancholické Early Morning (z CD East of the Sun, West of the Moon, 1990), Hunting High and Low (ze stejnojmenného alba, 1985) a především nádherná There´s Never a Forever Thing (z CD Stay on These Roads). Skupina A-ha nikdy nebyla kapelou jednoho hitu, ani skupinou 80. let, o čemž svědčí zdařilý comeback v podobě alb Minor Earth/Major Sky a Lifelines ze začátku nového milénia... ()

Reklama

Reklama