Reklama

Reklama

Korfu 4+1

  • angličtina Corfu 4+1 (festivalový název)

Obsahy(1)

Herec a moderátor Tomáš Hanák jako průvodce vtipně glosuje různé situace a komunikuje s krajany, kteří zvolili život na řeckém ostrově. Vznikly tak zajímavé rozhovory se čtyřmi ženami a jedním mužem, kteří se na Korfu usadili a představí nám ještě více lokalitu, která je tradičně u Čechů velmi populární. Navíc si o tamním životě můžeme udělat obrázek přímo ze zkušeností našinců, kteří tam založili rodiny. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

boni 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl chuť to vypnout, ale když se člověk bez újmy přenese přes trochu opožděného Pepu, dostane se mu velmi zajímavých příběhů dvou Češek - jedné sezónní průvodkyně a sběratelky oliv z vnitrozemí, a druhé "blogerky" z hlavního města Kerkyry, díky které jsem si navíc po letech přečetl Geralda Durrella a jeho vzpomínky na krásná dětská léta strávená na tomto kouzelném ostrově. Protože opravdu kdo na něm nebyl, ten by to měl co nejdříve napravit, tedy alespoň do té doby, než ho jako další (před)cílovou destinaci objeví hordy parazitů... pardón, chudáčků uprchlíků. Leč bohužel celou tu nepopiratelně kvalitní obsahovou stránku sráží afektovaný mentál Tomáš Hanák, jenž tam otravuje celou dobu, a tak i když mi to trhá srdce, Řeckem okouzlené, nemůžu dát více než tři hvězdy. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Informačně velmi dietní střemhlavý pohled na Čechy žijící na Korfu. 1) O životě na ostrově se téměř nic nedozvíme, ale obrázky jsou hezké. 2) Hanákův specifický nadšený komentář mi nesedl. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Korfu je krásný ostrov, ne nadarmo nazývaný zelený.Je zajímavé poslouchat zkušenosti Čechů, kteří tam našli svůj domov.Bohužel Hanák mi tam nesedí. ()

Reklama

Reklama