foto

Peter Maloney

  • nar. 23.11.1944 (74 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Class Rank
2015 As Good As You
2013 Brightest Star
2009 Potápěč
2003 Zkratky ke štěstí
2002 Vše o lásce
2001 Svět podle Prota
2000 Requiem za sen
Riziko
1999 Krvavé léto v New Yorku
1998 Hustší než krev (TV film)
Láska až za hrob
Objekt mé touhy
1997 Boys Life 2
Soukromé neřesti
Washingtonovo náměstí
1996 Smrtící léčba
Zhubni!
Čarodějky ze Salemu
1995 Jeffrey
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Robot in the Family
1992 Bdělé oko veřejnosti
Citizen Cohn (TV film)
1991 JFK
1990 Julie a její milenci
1989 Cesta domů
Prachy, moc a vražda (TV film)
1988 The Appointments of Dennis Jennings
1986 Červený drak
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1982 Kouzelný vrch
Věc
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
Toxické děti
Ztraceni beze stop
1979 A co dál...
Horor v Amityville
My Old Man (TV film)
Night-Flowers
Střípky lásky
Svátost strachu (TV film)
Vlasy
1976 Deadly Hero
1975 Capone
1970 Ahoj, mami!
1969 Putney Swope
1968 Greetings

TV seriály

2017 Crashing (TV seriál)
Yard Sale (S01E03)
Dobrý boj (TV seriál)
Henceforth Known as Property (S01E04)
2014 Black Box (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Viper (S01E05)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Baptism (S05E01)
2007 Super drbna (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Léčitelka (S05E18)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Charisma (S06E07)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Collar (S12E11)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
2000 Ed (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Animal Instinct (S03E18)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1982 Callahan (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Na východ od ráje (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Columbo (TV seriál)
Rozbouřené vody (S04E04)

Dokumentární

2015 Art of the Prank

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace