foto

Nick Krause

  • nar. 14.4.1992 (28 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shoplifters of the World
2017 Class Rank
2016 Darwin
2015 Windsor
2014 Chlapectví
2013 White Rabbit
2011 Děti moje
2009 ExTerminators
2007 Homo Erectus
2006 Jak jíst smažené žížaly
The Garage

TV seriály

2015 Grimm (TV seriál)
Tribunál (S04E10)
Wesenrein (S04E09)
2014 Married (TV seriál)
Uncool (S01E04)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Hollywoodské sny (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Pilot (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky