Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 3

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (143)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Vynikající rozhovor s Vladimírem Putinem, ve kterém povídá o celém svém životě, dozvíme se jak vnímá Stalina, Lenina a hovoří snad o celé své politické kariéře, o všech zásadních tématech. Dozvíme se mnoho zajímavých a nových věcí. Mě například překvapilo, že i přesto, jak USA se naváží do Ruska a neustále ho provokují, tak i tak je Putin pořád ochoten s USA spolupracovat. On nechce žádnou válku, žádné zbrojení, on chce s USA spolupracovat ve všech oblastech, nechce dávat na zbraně žádné finance. Bohužel však USA s mírem nesouhlasí a potřebují mít nepřítele, aby mohli dále zbrojit. Já Vladimíra Vladimiroviče Putina hodně obdivuji za to, co dělá pro svou zemi. Záleží mu na jeho lidu, na ruských občanech a dělá vše co může, aby se Rusové měli dobře. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Americký veterán z Vietnamu a režisér Čety v jedné osobě sedí v Kremlu a pouští chladnokrevnému bývalému agentu KGB a dnes nejmocnějšímu a nejbohatšímu muži světa nejdivnější film jednoho z nejdivnějších amerických filmových tvůrců - komedii o atomové válce. To je prostě geniální. V dnešním úhlu pohledu (2022) je to ale geniálně děsivě. Pokud jste archeologové ze vzdálené budoucnosti a čtěte tenhle komentář tak vězte, že svět by krásné místo...skoro ráj...než jsme se všichni vypařili a změnili jej v peklo. ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Povídají si jako kámoši... No a co???!!! Rusko není SSSR, a vracet se do minulosti pořád a dokola je tak trochu nemoc. Zvláště, když to s přítomností nemá moc spojitostí. Protiruská propaganda je všudypřítomná a já to vnímám tak, že jakýkoliv prostor, který je dán Putinovi, al-Asadovi a dalším "moc moc zlým a nedemokratickým diktátorům" je něco, čeho je si třeba vážit ;-) Ale někteří to samozřejmě nikdy nepoberou. Nemyslim, že se díky tomu stane člověk moudřejší, ale lépe si může poskládat tu mocensko-politickou skládanku... Jednoznačně největší světové zlo sídlí za Atlantikem. Bohužel...to zlo se nějak za posledních x desítek let "tak trochu" rozlézá po celé planetě. A to je samozřejmě největší problém dnešního světa. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl poutavý od začátku do konce. Jelcin si vybral svého nástupce dobře i když tento politický systém je dost riskantní. Imponuje mi jak Putin dokázal Rusko ochránit od zahraničního kapitálu ve strategických odvětvích takže je dostatek peněz na sociální oblast a kvůli rezervním penězům snadno překonali světovou hospodářskou krizi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vladimír Vladimírovič Putin je prezident Ruskej federácie. Je to skúsený politik a mimoriadne charizmatický muž, ktorý dokáže pevne viesť mnohomiliónový ruský národ a rozvážne spravovať najväčšiu krajinu na svete. Patrí medzi najmocnejších mužov našej planéty. Skúsený americký filmár, režisér a uštipačný, inteligentný hnidopich Oliver Stone s ním natočil výborný časozberný dokument zložený s otvorených rozhovorov. Prezident Putin pôsobí dôveryhodným, sebeistým, mužným dojmom. "Svet podľa Putina" sa mi páči. https://www.youtube.com/watch?v=Ct3pMWmok-Y ***** ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama