Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 1

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (143)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nesmírně hodnotný dokument, který je dnes ze zřejmých důvodů mnohem hodnotnější a zajímavější, než byl v roce vzniku. Trošku zde chybí jakákoli konfrontace. Naštěstí, západní pohled snad každý z nás důvěrně zná, před tím se nejde schovat, chrlí se na nás z médií denně. Proto rozhodně neuškodí nahlédnout na celou situaci i z východní strany. Poté si člověk spíše udělá obrázek o pravdě, který není zdaleka černobílý, jako ostatně prakticky nic na světě. Právě dění a situaci na Ukrajině je zde věnován skoro celý jeden díl, a to v době, kdy si málokdo z nás dokázal vůbec připustit, že po tolika letech míru může vůbec v Evropě vypuknout válka. Krásně tento dokument pomůže dát si obrovskou hromadu věcí do lepších souvislostí. Přestože se jedná o jednostranný pohled na svět, tak je nyní velmi dobré tento pohled znát a z mého pohledu se jedná o nesmírně hodnotný dokument, který dozrál časem a událostmi. Nenudil jsem se ani sekundu. [85 %] ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Povídají si jako kámoši... No a co???!!! Rusko není SSSR, a vracet se do minulosti pořád a dokola je tak trochu nemoc. Zvláště, když to s přítomností nemá moc spojitostí. Protiruská propaganda je všudypřítomná a já to vnímám tak, že jakýkoliv prostor, který je dán Putinovi, al-Asadovi a dalším "moc moc zlým a nedemokratickým diktátorům" je něco, čeho je si třeba vážit ;-) Ale někteří to samozřejmě nikdy nepoberou. Nemyslim, že se díky tomu stane člověk moudřejší, ale lépe si může poskládat tu mocensko-politickou skládanku... Jednoznačně největší světové zlo sídlí za Atlantikem. Bohužel...to zlo se nějak za posledních x desítek let "tak trochu" rozlézá po celé planetě. A to je samozřejmě největší problém dnešního světa. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Takhle vysoký hodnocení nedávám za to, že vím, že to je nebo není pravda. To nevíte nikdy. Nedávám ani za formu dokumentu. Dávám ho za ten nápad. Máme spoustu lidí po světě, o kterých se mluví, ale kdo z nás ví, jaký je ten člověk, když se s ním setkáte osobně? To se ze zpráv, kde je pětivteřinový prostřih, u nás s dabingem, nedovíte. Takovýchto rozhovorů by mohlo být více. Jediný, který by se tomu podobal, a o kterém vím, je jak Česká televize před časem udělal rozhovor s Assadem. To se mi také líbilo. Takže doufám, že se brzy dočkáme něčeho dalšího nebo podobného. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že tohle už není dokument, nýbrž jednostraná zpověď. Ona pravda není jen jedna (Ať už z východu, či západu) a tohle je agitka jednoho směru. Rusy, potažmo Putina, chápu. Nejsem však sympatizanten ani jednoho z táborů a mrzí mě, že se opět neobjevilo nic, co by pomohlo onu bipolaritu trochu umírnit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak je mi úplně jasný, že ve světle současné doby a událostí to má každej potřebu odjebat i když i sám Oliver prozřel, ale ať už si o jeho tendenčnosti můžete myslet co chcete, tak po stránce dokumentů to prostě vždycky uměl a je mazec kolik věcí který tu padnou jsou vlastně pravdivý ať už se to někomu líbí nebo ne. Na druhou stranu člověk pak úplně nepochopí jak mohlo tak přemýšlivému a zdánlivě klidnému politikovi jako Putin až tak mrdnout, že teď ničí svoji zemi neúspěšnou invazí do bezvýznamného státu. Tak jako tak nehodnotím tu některé současné subjektivní aspekty, ale toto dílo jako takové a ty 4* mu dám.70% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Oliver Stone viedol interview s prezidentom Vladimírom Putinom v období dvoch rokov na rôznych miestach akými sú Kremeľ, Soči, alebo Putinova rezidencia v Moskve.
    (DrSKusa)

Reklama

Reklama