Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Netflixu to celkem vyšlo. Taková snadno zapomenutá jednohubka, vcelku pohodová a příjemná, ne úplně veselá, ale občas se člověk usměje. Hrátky s časem jsou zakomponované celkem dobře a pochopitelně, ubíhá to a Daddario je silně kopulovatelné děvče. Takže film jako takový za 3*. Strhnu ale jednu hvězdičku za neuvěřitelně otravného a na nervy lezoucího DeVinea. Jeho neustálé přehrávání, pitvoření a xichtění mi kazilo celý film. V životě už toho herce nechci vidět! ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Prijemna oddychovka, kde velmi zalezi na tom, zda-li vam vadi/nevadi Robbie Amell, ktery je na kazdem zaberu kamery. Hezke poselstvi a pribeh jako takovy, ikdyz neoslni. Behem filmu se nekonaji zadne salvy smichu, je zde prijemna hlavni herecka, prijemna herecka ve vedlejsi roli (Shelley Hennig), neodehrava se prehnana romantika a nedostavuji se zadne pocity studu/trapnosti behem sledovani filmu (coz v posledni dobe u podobnych filmu, je temer zazrak). 75% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na čosi jednoduché, nenáročné, pri čom si váš mozog zaručene oddýchne a nebudú vám prekážať ani ohrané klišé? V tom prípade fajn. Na nedeľné popoludnie ide o film ako vyšitý. Pokiaľ ale túžite po výnimočnej komédii, množstve zábavy, hlbokej romantickej story, vedzte, že nič také sa nedostaví. 5/10 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je vděčným prvkem, kterému se v romantickém žánru nedostává dostatek prostoru a tak mi udělalo radost, když jsem narazil na tento snímek, který s hrátkami s časem pracuje velice šikovně a nepoužívá je pouze jako zábavnou, ale prázdnou složku, ale jedná se opravdu o stěžejní prvek příběhu, který má vliv na vývoj postav. Právě vývoj postav a samotného příběhu potěší, neboť jde o poměrně nepředvídatelnou záležitost, která sice v mnoha chvílích využívá ověřené postupy, ale mnohokrát jde také vlastní cestou, čehož si velmi cením. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Romantických komedií tu mám teď na výběr jak šafránu. Tudíž není od věci si loňský kousek od Netflixu hned pustit. Romantická linka funguje skutečně dobře a já se u filmu bavil. Cestování časem, aby hlavní hrdina přesvědčil lásku svého života, že on je ten pravý, je super. Byť se jedná o pouhé tři roky. Adam Devine má gumový obličej a situační humor zvládá dobře. Dámské obsazení lahodí oku i duši. Oblíbenkyně Alexandra hraje sympaticky a kdo by kvůli ní necestoval časem že? Její kamarádka Shelley Hennig je taktéž sympatická a její kobliha je sexy stejně jako její fotografka. Každopádně zpět k filmu. Film mě bavil, smál jsem se u něj a co víc, konec jsem nečekal. FInále ač trošku natahované, tak funguje perfektně a hlavně ti kdo nemají srdce z kamene, tak snadno dojme. Za mě super tip na romantickou komedii plnou života. Pokud shlédnu někdy znovu, klidně si přihodím hvězdu. (72 %) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama