foto

Noureen DeWulf

  • nar. 28.2.1984 (35 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Noureen DeWulf jsme měli možnost spatřit na plátnech kin po boku Matthew McConaugheyho a Jennifer Garner ve filmu Bejvalek se nezbavíš. Před nedávnem se objevila také po boku Vinga Rhamese a Jeremyho Pivena ve snímku The Goods: Live Hard, Sell Hard. Momentálně chystá snímek Taqwacores, který bude mít premiéru na letošním festivalu Sundance. Na televizních obrazovkách představuje DeWulf jednu z hlavních rolí vysoce úspěšného seriálu Maneater stanice Lifetime. Kromě toho se také objevuje jako hostující herečka v úspěšném seriálu 90210 stanice CW, jenž je volným pokračováním seriálu Beverly Hills 90210.

DeWulf je americká herečka indického původu, která se do povědomí diváku nejvíce zapsala díky své roli v oscarovém snímku West Bank Story z roku 2007. Ve filmu ztvárnila hlavní roli Fatimy, palestinské tanečnice a zpěvačky, která se zamiluje do izraelského vojáka. Kromě toho jsme ji mohlli po boku Hugh Granta a Mandy Moore spatřit v roce 2006 ve filmu Hledáme Ydol v režii Paula Weitze. Ačkoliv debutovala teprve v roce 2005, zařadil ji v roce 2007 magazín Maxim na žebříček Hot 100 a objevila se už na obálkách několika amerických časopisů.

Zdroj: Falcon

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wedding Year
Untitled Drake Doremus Project
2018 When We First Met
2017 Bad Match
2016 Chee and T
2014 They Came Together
2013 Coffee, Kill Boss
2012 Jak vyloupit spermabanku
Zambezia
2011 Breakaway
2010 Jednačtyřicetiletý panic
Taqwacore: Islámský punk
Záložní plán
2009 Bejvalek se nezbavíš
Kšeftaři
Past na ženicha (TV film)
Strip, The
2008 Courtroom K (TV film)
Killer Pad
Puls 2: Posmrtný život
Puls 3: Invaze
2007 Americanizing Shelley
Bacha na balóny
Dannyho parťáci 3
Revenge (TV film)
2006 Hledáme Ydol
Mindy and Brenda (TV film)
Trhni si!
Welcome to the Jungle Gym (TV film)
2005 West Bank Story

TV seriály

2018 Living Biblically (TV seriál)
Thou Shalt Not Bear False Witness (E06)
Párty (TV seriál)
Finale (E10)
The Darkness (E09)
Safe Sex (E07)
další epizody (7)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Will Trash Book Spa (S01E14)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Za zdí zahrady (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie & the 100th Episode (S02E90)
Charlie and the Sexy Swing Vote (S02E89)
Charlie Gets Tied Up with a Catholic Girl (S02E88)
další epizody (44)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and the Christmas Hooker (S02E46)
Charlie and Lacey Shack Up (S02E45)
Charlie Does It for Science (S02E44)
další epizody (46)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie Gets Romantic (S01E10)
Charlie's Dad Visits (S01E09)
Charlie Outs a Patient (S01E08)
další epizody (10)
Žhavá láska (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Secrets and Limos (S02E04)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Welcome to the Captain (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a operace Mečoun (S01E13)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Úlovek (S02E14)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ve službě (S01E21)
2000 Girlfriends (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Problem with Apu

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Backstage: Hollywood Fashion (TV pořad)
Guys Choice (TV pořad)
Red Eye (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace