foto

Dean J. West

  • nar. 9.2.1982 (36 let)
    Moss Bluff, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 End Trip
Urban Country
When We First Met
2017 Mississippi River Sharks (TV film)
Road Less Traveled (TV film)
2016 LBJ
Nigel & Oscar vs. The Sasquatch
Race to Redemption
2015 Re-Kill
2013 Komorník
The Starving Games
2012 Skyler
2011 Aréna
Láska, svatba, manželství
Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
The Ledge
2010 Kráska mezi muži (TV film)

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Dirty Little Secret (S02E10)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Handle with Care (S05E06)
2010 Treme (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Parťák z trucu (S03E18)
2007 Army Wives (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje perspektiva (S06E09)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Na čerstvém vzduchu (S03E04)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 End Trip

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace