foto

Dean J. West

  • nar. 9.2.1982 (35 let)
    Moss Bluff, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 LBJ
Nigel & Oscar vs. The Sasquatch
Race to Redemption
2015 Re-Kill
2013 Komorník
The Starving Games
2012 Skyler
2011 Aréna
Láska, svatba, manželství
Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
The Ledge
2010 Kráska mezi muži (TV film)

TV seriály

2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Handle with Care (S05E06)
2010 Treme (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Parťák z trucu (S03E18)
2007 Army Wives (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace