Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je natočen dle skutečné události. Prodejce papíru Michael Spurlock (John Corbett) je nově jmenován reverendem v kostele Všech Svatých ve Smyrně v Tennessee. Ve skutečnosti je ale spíše likvidátorem, protože jeho úlohou je připravit zadlužený kostel na brzký prodej. Pak za ním ale přijde Ye Win (Nelson Lee), věřící utečenec, že je tady několik rodin z Barmy, které potřebují nutnou pomoc. Michaelovi v hlavě uzraje plán, jak by se dalo rodiny i kostel zachránit. Přesvědčí radu o odkladu prodeje a společně se sborovníky a utečenci založí na pozemcích kostela plodinovou farmu. Ne vše jde ale tak, jak Michael očekával. (KrestanFilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Optimistický a inspirující film podle skutečné události. Film je fascinující vztahem k víre a náboženství, ale není to o Bibli ale o komunitě. Zdůrazňuje lidskost charakterů a důležitost komunitních pout. Je dojemný a zábavný a přitom nejde o žádné melodrama. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "All Saints" je pořád strašně náboženský a je to na něm moc vidět, ale když si uvědomíte, že ten film není primárně o křesťanství, ale o tom, že si lidé jsou schopni pomáhat, že jim na sobě záleží, tak je skoro i pěkné vidět, že tam venku někde existuje naděje, i když malá a prostě jen pro někoho, kdo má štěstí na dobré lidi. ()

Reklama

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Film točen dle skutečné události, na skutečném místě té události a dokonce někteří z lidí tam hráli sami sebe. Co je ale na filmu dost zarážející je, že je tam úplná absence duchovní stránky?! O Bohu tam je pár slov na začátku, kdy údajně promluvil k "likvidátorovi" a pak až úplně na konci. Autoři filmu našli skvělý námět o sebeobětavé pomoci, ale zřejmě coby ateisti se rozhodli z filmu pokud možno úplně vystříhat Boha - a to je velká škoda. Skouknutím ale určitě nic nezkazíme. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série filmov, čo šíri hypotézu, že cirkev by mala byť primárne charitatívna organizácia a kresťania sú síce priblblí, ale za to nesebeckí a dobrosrdeční ľudia. Cirkev má charitu len ako "pridruženú činnosť", lebo jej hlavným cieľom je SLÚŽIŤ BOHU, NIE ĽUĎOM!!!! A kresťania sú takí istí ľudia, ako všetci ostatní, teda dobrí aj zlí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pastor se snaží zachránit kostel a snahu spojuje s pomocí karenským uprchlíkům, o něž chce rozšířit upadající komunitu věřících. Takže na křesťanskou agitku bylo zaděláno, ale kupodivu na ní nedošlo. Ne že by tu ten náboženský motiv nebyl přítomen, ale primárně jde o to, že když si lidé pomáhají, dokážou zázraky i bez Božího zásahu. Že je film víc než snesitelný je i zásluha hlavního hrdiny resp. toho, jak je jeho role napsána. Nevím, nakolik se tu tvůrci drží předobrazu skutečného Michaela Spurlocka, ale v podání Johna Corbetta mi byl tenhle kněz neskutečně sympatický, což posouvá hodnocení hodně nahoru. Na konci jsem měl dobrý pocit z toho, jak se to všechno hezky povedlo. 70% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama