foto

Nelson Lee

  • nar. 16.10.1975 (44 let)
    Taipei, Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mulan
2017 Posel naděje
2012 About Cherry
2010 Bold Native
2009 Virtuality (TV film)
2008 Chladnokrevná hra
Motel smrti 2
V ringu smrti (TV film)
2004 Osobní prohlídka (TV film)

TV seriály

2019 Drápy (TV seriál)
What Is Happening to America (S03E08)
Chicken P***Y (S03E07)
2018 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 9: Re-Cast (E09)
Shooter (TV seriál)
The Importance of Service (S03E04)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rychlý prachy (S02E11)
Sneaky Pete (TV seriál)
Inside Out (S02E02)
The Sinister Hotel Room Mystery (S02E01)
2017 Superior Donuts (TV seriál)
The Amazing Racists (S01E07)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 4: Below the Line (E04)
Day 3: Day Out of Days (E03)
Day 1: Fade In (E01)
2016 Noční směna (TV seriál)
All In (S03E08)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Šílenství za pět dolarů (S02E06)
2013 Longmire (TV seriál)
Natural Order (S02E11)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v čínské čtvrti (E05)
V utajení (TV seriál)
World Leader Pretend (S02E10)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné spiknutí (S01E09)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Debatní kroužek (S07E09)
2006 Blade (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v písku (S02E08)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
2004 Traffic (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Sheltered (S13E22)
2002 Oz (TV seriál)
Next Stop, Valhalla (S05E04)
Dream a Little Dream of Me (S05E03)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Armed Forces (S12E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky