Reklama

Reklama

Depeche Mode: Wrong

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2009, 3 min

Obsahy(1)

Wrong je úvodním singlem z dvanáctého alba britské elektronické kapely Depeche Mode nazvaného „Sounds of the Universe“, který natočil americký režisér Patrick Daughters. V tomto až hororovém klipu můžeme vidět auto značky Ford Crown Victoria, jak se zpětně vrací ulicemi Los Angeles s pasažérem na předním sedadle, který je svázaný a na hlavě má masku a urputně se snaží z vozu dostat... (Trajektt)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Že dokáže aj niekto okrem Corbijna vymyslieť pre DM geniálne video, dokazuje práve to k pilotnému singlu k SOTU. Naratívny klip, ktorého námet by mohol poslúžiť k nejakej nezávislej gangsterke. Čo predchádzalo tejto nezávidenia hodnej, ale vtipne ironickej situácii? Skvelo vypointovaný záver by mohol samozrejme zostať. Hudobné kanály s ním mali problém, tak sa na VH1 vysielalo myslím až po desiatej večer, ak si dobre spomínam. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Píseň mám naposlouchanou už z dřívějška, mám ji velmi rád, zejména ale "živou" verzi z koncertů. Videoklip se ke mně dostal až nyní, takže ti děkuji, Youtube algoritme pro doporučená videa. Na to, že to je vlastně technicky vzato pouhá "bottle episode" (jestli se o episode v tomto kontextu dá hovořit, jde mi zejména o koncept), je v tom dost emocí, čemuž pomáhá i režie, která postupně odkrývá, co se vlastně v autě odehrává/odehrálo. Nevím, jestli tento klip dělá reklamu autům Ford podobně jako The Hire dělalo reklamu autům BMW, ale rozhodně jsem si na to po letech díky němu vzpomněl. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno