Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jay chce přestat myslet na Lolu, a tak poprosí kámoše, aby se s ním přidali k měsíční výzvě. Missy se nečekaně zamiluje. (Netflix)

Recenze (2)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trailer na 5. řadu mě nedávno tak znepokojil, až jsem si říkal, zda se po loňské kolísavé sérii na Big Mouth definitivně nevybodnout. Hodiny strávené s tímto serošem mi přesvdědčily mu tu šanci i letos zase dát a díky tomu, že se začíná fenoménem No Nut Novemberu, nejde hodnotit jinak. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak Nick Kroll sa ako dieťatko pokúsil vydržať nemasturbovať celý mesiac a nepodarilo sa mu to a s touto traumou z detstva sa rozhodol vyrovnať tak že to zapracuje do seriálu...a aby liberálny hnoj z Netflixu neostal svojej povesti xenofóbnych fašistov s traumou z katolíckej viery  nič dlžný tak sa tam spomenie zneužívanie detí v katolíckej škole. Zneužívanie detí zo sociálne slabých skupín sa v občianskych združeniach, ktoré nie sú katolícke nikdy neudialo, najmä nie v Českej republike. Dookola opakované klišé z produkcie neofašistov, bubu katolíci, znížme tresty za marihuanu a poďte nás voliť, že onedlho schválime zákon v ktorom budete platiť za náš liberálny vzduch nie je podstatné, podstatné je aby sa Vaše vykradnuté hlavy občas zasmiali na tomto stereotypnom primitivizme. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama