Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o rodine, ktorej psí tulák zmenil život. Manželia s tromi deťmi, žena doma, otec neustále v práci alebo na telefóne. Boh vie odkiaľ sa vzal Pluto a nebojácnymi skutkami prinútil hlavu rodiny zmeniť prácu a celkový postoj k rodine. Celá rodina sa vydala na vidiek do nového domova. Aby sa zlepšil vzťah otca so synom vydajú sa spoločne s chlapcovými priateľmi a Plutom na výpravu... (dixx)

(více)

Recenze (5)

Dawe2 

všechny recenze uživatele

3* normálně a 1* navíc za skutečný příběh. Pár trapných situací, příliš emočního vydírání, téměř spoiler hned na začátku, to to sráží. Ubral bych i stopáž na daný děj. Ale dost dobře zahrané ve všech rolích, není to vůbec špatné. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch malých filmů, co vyloženě nenadchnou, ani neurazí a ještě dokáží trochu pohladit duši. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je hezký, o tom žádná, ale prostě je to podáno tak nějak klasicky televizně, strašně líbivě a dojemně, že to na vás doslova křičí, kdy máte brečet. Ale jo, na tom výletě v přírodě, je to docela dobře zahrané, ale dovedu si představit, že takový film má tak půl hodiny, možná i to by bylo zbytečně moc. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nahodou je to celkom pekny a prijemny film,no aj smutny podla skutocnej udalosti o zatulanom psikovi Plutovi,ktoreho si zamiluje jedna rodinka,ktoru si najde viac-menej sam,potesilo mi to dusu...:-) ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem to stahoval, asi proto, že se mi líbil ten pes na obrázku. Po shlédnutí filmu musím konstatovat, že to nebyl ani tak film o lidech, ale o psu Plutovi, který ale ničím neobvyklým nevynikal a je jasné, že na něj brzy zapomenu. ()

Reklama

Reklama