Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generální ředitel Jaromír Soukup v diskusním pořadu, ve kterém hlavní úlohu hraje to, co trápí a zajímá diváky televize Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (78)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Soukup jako moderátor byl hodně prkenný a nepřirozený, ale zlepšuje se a už není takové utrpení ho sledovat. Samotný pořad je trochu návratem do 90. let, kdy debaty byly více živé a politici se nabáli říct kontroverznější názor, aby je nějaký kavárenský pohunek (Moravec) nezačal napadat a vnucovat jim něco, co vůbec neřekli. Jako protiváha příšerným Otázkám V. Moravce není Duel J. S. vůbec špatný a vyvažuje nevyváženou veřejnoprávní ČT (viz studie o nadržování některým politikům a jisté politické straně). V současnosti je to nejlepší politická debata v našich televizích. To nevypovídá o kvalitě Duelu J. S., už vůbec ne o moderátorských schopnostech tohoto všeuměla, ale o tom jak strašné ty ostatní debatní pořady bohužel jsou. ()

filmfanouch odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak stupidního jako byl celý výskyt Andreje Babiše v této ´´věci´´ (bojím se to nazývat pořadem) jsem už dlouho neviděl. Nejlíp to Soukupovi natřel chlápek v hledišti kterého Soukup po minutě přestal poslouchat a začal mlčet své klasické Soukopoviny aby ho musel výborně šetřit Drahoš. Jestli nějakou televizní stanici poslat do hrobu za TV Regina tak asi právě TV Barrandov s tímto '' výborným'' panem Soukupem. Dávám Soukopovcům rok, maximálně dva. ()

Reklama

boni

všechny recenze uživatele

Já to ani nechci hodnotit, neboť těch odpadů už je tady až dost. Jaromír Soukup je člověk, který sice možná nemá úplně špatné názory, líbí se mi, že nabízí alternativu vůči levicově liberální ČT, která mne svojí agitkou neskutečně sere, leč bohužel všechny jeho pořady jsou dělané tak neuvěřitelně amatérským způsobem a on je tak strašně špatný moderátor, že veškerá jeho snaha je ve výsledku spíše kontraproduktivní. I když to vezmeme v globálu, tak z hlediska „koukatelnosti“ neexistuje nic horšího než Barrandov. Polovina času reklamy, čtvrtina naprosto odpudivé tituly neznámých produkcí a čtvrtina nespočet pořadů nestora Járy, který to sice v televizní branži neumí, ale to mu evidentně vůbec nevadí. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je celkově bizarní človíček s patologickou potřebou pojmenovat každej svůj pořad po sobě, aby si každej zapamatoval, že se jmenuje Jarda a né třeba Matouš. V mládí ho totiž šikanovali a řikali mu Jaryne, Jarýnku. Malej Jarýnek měl sen. Sen, ve kterym vede nejhorší televizní stanici, která nemůže konkurovat ani tureckejm telenovelám vysílanejm v ženských věznicích v Turkmenistánu. Měl se, ve kterym je generální ředitel této stanice, kde se obklopí lidmi smýšlejícími stejně jako on budou tvořit. Budou inovovat. Přinesou na svět něco nového. Kvůli tomu taky vznikly pořady jako Instinkty Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa, Obřízka Jaromíra Soukupa a Diletant Jaromír Soukup přikuluje. Do značné míry mu konkuruje Honzík Musilovic, který jakožto fundovaný odborník ve sféře vztahů dokáže rozlousknout jakýkoli rodinný nešvar, či problém, musí často vystavit na odiv svou homosexualitu a proto občas profesionálně reaguje ve stylu: "Aby ti homosexuál nedal přes držku." Tím si dokáže, že je ve studiu plném herců a lopat největší macho, zastrčí si péro zpátky do poklopce, pochčije jeden dva hydranty a jde si domu lehnout. Podobně to má takhle Jaromír Soukup. Ve své aréně zpovídá lidi, kterým šermuje před očima rukama, mnohdy bez smyslu či návaznosti odbíhá, nebo přebíhá mezi tématy. Během odpovídání hosta leze do diváků, překračuje paní Růženu, která se chce zeptat na to, co prezidentský kandidát udělá s tím, že jim loni někdo postřelil ve chlívku prase a pak se zase vrací, aby dál šermoval rukama a chrlil nesmysly. Dost často vás třeba zaskočí dotazem jako: "Slyšel jsem, že vám na škole nešel tělocvik, ukažte nám tady kotrmelec, ať víme, že to není pravda." Další věcí je, že lidi, kteří maj to výsostné právo se do Arény Jaromíra Soukupa dostat musí projít složitým výběrem, který mnohdy není zrovna úplně jednoduchý. Prvním úkolem bývá, že vám Jaromír Soukup hodí míček, pokud míček nechytnete, jste přijati jako diváci. Pokud se stane, že míček nechytne více lidí a hrozí, že by se Aréna Jaromíra Soukupa náhodou přeplnila a hodnota inteligenčního kvocientu by mohla náhodou atakovat hranici "průměrný retard", položí vám Jaromír Soukup ve své Aréně Jaromíra Soukupa jednoduchou otázku:"Máte před sebou polévku, vidličku a polévkovou lžíci, jaký postup zvolíte k tomu, abyste zdárně snědli polévku?" Pokud odpovíte, že si polévku vylijete do klína, odkud ji sníte vidličkou a lžící půjdete odvolit Zemana, máte místo v první řadě. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je jak špatný a nevýrazný moderátor, tak i osobnost, proto se není čemu divit ze když tkzv arénu navštíví kupříkladu Horáček před volbami, tak si z pořadu v mžiku udělá svojí kampaň, ,,hnutí volme horáčka", za což by se měl soukup který se snaží ovlivňovat lidi co to jde opačným směrem velice stydět ()

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama