Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá vdova Jaya (Parvathy) žije už dlouho spořádaným a nudným životem. Přátelé ji přesvědčují, aby si někoho našla a Jaya se přihlásí na internetovou seznamku. Kromě spousty eroticky laděných vzkazů dostane i jeden slušný. S pisatelem Yogim (Irrfan Khan) se sejde v kavárně a je to pro ni šok. Yogi je živel, který nikdy nezavře pusu a chová se poněkud výstředně. Po několika schůzkách Jaya ve slabé chvilce spontánně souhlasí, že s ním pojede navštívit jeho tři bývalé lásky. Upjatá Jaya a bezprostřední Yogi se vydají na cestu plnou nečekaných dobrodružství, nedorozumění a náhod. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

Aljak 

všechny recenze uživatele

No teda, tak to som zostal normálne zaskočený. Fakt som dúfal v nejakú veľkolepú pointu na záver, ktorá by v podstate odkryla viacmenej tajomné vystupovanie oboch hlavných postáv. No napokon to bolo zahrané akosi do neurčita, čo sa mi veru vôbec nepozdávalo. Navyše postava Yogiho mi prišla prehnane excentrická, čo ja osobne fakt u ľudí považujem skôr za otravnú formu temperamentu. Ale inak Irrfana mám relatívne rád, akurát tu mi išiel na nervy. Jaya mi naopak prišla ako solídna žena, tak sa čudujem, že čo ju ťahalo akurát k Yogimu (ale v podstate tomu nerozumiem pri mnohých ženách aj v realite). Každopádne, rozhodne som však čakal od tohto filmu viac... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

S TROCHOU SPOILERŮ Tak krásně něžný milostný příběh jsem dlouho neviděla. Je jen nenápadně romantický, na rozdíl od většiny indických romancí nevystavuje emoce na odiv, nechává je ale celou dobu tiše vřít pod povrchem. Nesourodá dvojice excentrického básníka a usedlé kancelářské myšky se sbližuje na výletě, na kterém vystřídají všechny možné dopravní prostředky. Tenhle motiv charakterizuje vývoj jejich vztahu. Zatímco na začátku muži uletí letadlo a vzdálenost mezi ním a osamělou ženou snad nemůže být větší, v polovině mu ujede vlak, což už se dá dostihnout snadněji, tak na konci stihne chytit lanovku, ve které žena odjíždí. ____ Sympatický snímek o sympatických lidech, kterým to divák přeje, a navíc s originálním nápadem a dobře napsanými charaktery. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Asi som zvyknutý na ten konvenčnejší rozťahanejší žáner romantických filmov made in India. Postavy mi zostali záhadou. Ich motivácie rovnako. Na to, že cestujeme po krásnej Indií je aj to prostredie nevyužité. Poteší jedine ústredné duo. Irrfan Khan je skvelý herec a Parvathy je očarujúca. Ale ak by sme mali hovoriť o chémií, nejakom presahu, zapamätateľnosti tak to za mňa nefunguje vôbec. Čo je škoda. Naozaj som sa na film tešil. Nie také zlé, aby som to nedopozeral, ale obávam sa ,že zajtra si z toho už veľa pamätať nebudem. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film, roadmovie, je vskutku to najlepšie čo som za posledného pol roka videla z indickej tvorby, keby to šlo film má odo mňa 10 hviezdičiek. Neviem presne špecifikovať čo je na tomto filme tak kúzelné, ale je to proste tam, všetko do seba dokonale zapadá, herci, prostredie, skvelé... Irrfan Khan je jednoducho geniálny, tak prostý príbeh s tak dokonalým výsledkom.... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak se jedna dvojice potká na internetové seznamce, schází se a i přes prvotní nechuť hlavní hrdinka souhlasí s cestou za minulými láskami svého nápadníka. Oba jsou však dosti odlišné osobnosti, a tak tato cesta získá zajímavý a výbušný rozměr. Jak toto vše nakonec dopadne? Osobně bych tomu dal tři a půl hvězdy, což zde není možné, takže přichází dilema a vnitřní hodnocení dle pocitu v drobnostech. Irrfana mám moc rád, je to takový zvláštní herec se zajímavým vnitřním kouzlem a prostě tam, kde hraje, již sám od sebe přidává filmu něco navíc. Postavy mi sedly i se svými plusy a mínusy. Měly dobré srdce a o to jde i v životě samotném, takže to je jedno z plusů filmu. Samozřejmě vše se může zamotat a také i s použitím rozumu a srdce rozmotat. Příběh sám od sebe má něco do sebe, ale jako celek je prostě průměrný, ale již napsané bonusy filmu přidávají jednu/půl hvězdy navíc. ()

Reklama

Reklama