Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď skupina Američanov cestuje na Sibír, aby si uctila pamiatku svojho zavraždeného priateľa, odhalí sprisahanie, ktoré ohrozuje ich životy... (westerns)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Profesor a skupinka mladých si chcú uctiť pamiatku zavraždenej kamarátky na konci sveta niekde na Sibíri, avšak rituál sa akosi pokašle, pretože jeden z nich je jej vrahom. A tak tu máme opäť raz jedného démona, ktorý preskakuje z jednej postavy do druhej, až kým sa neodhalí pravda. Je to taká typická vyvražďovačka, v ktorej každý podozrieva každého, až kým sa počet postáv nezúži na minimum. Skôr je otázne, či tento thriller dokáže zaujať až natoľko, aby ma naozaj zaujímalo, kto je vrahom. A to asi nie. Možno keby to bolo aspoň poriadne krvavé, tak by som to ocenil ako démonický slasher, ale do hororu to vlastne spadá iba tématicky. Za mňa len sledovateľné. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ritual a banda přátel proč ne, ale co z toho když je to totálně slabé. Škoda mrhání takovým časem, tady to měli být demon jatka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Body Tree“ v sobě má zajímavou lokalitu, má i nějaký ten rituál, který se zde provede, ale to všechno jsou jen kulisy, které nejsou pořádně využity. Film je více než co jiného jen nudným sledem scének, kde postupně jednotlivé postavy umírají a není jasné – nebo by nemělo být jasné – kdo je vrahem. A jak vám to bude jedno v průběhu, bude vám to jedno i na konci. ()

Reklama

Reklama