foto

Emma Dumont

  • nar. 15.11.1994 (25 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 What Lies Ahead
2017 Gornyje ogni
2014 Salvation (TV film)
Skrytá vada
Tělo jako nepřítel (TV film)
2012 Nobody Walks
2011 Metro (TV film)
2009 Dear Lemon Lima
True Adolescents

TV seriály

2019 All Rise (TV seriál)
Devotees in the Courthouse of Love (E05)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
znaMení (S02E16)
Monstra (S02E15)
KalaMita (S02E14)
další epizody (7)
2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
PřeloM (S02E09)
zMařený sen (S02E08)
Bez Milosti (S02E07)
další epizody (12)
Ozn@čená (TV seriál)
Rewind (S03E01)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)
Extrémní moc (S01E09)
Riziko extinkce (S01E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Flying Forest (S02E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
Playtime (S07E11)
2016 Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Blackbird (S02E10)
další epizody (12)
The Fosters (TV seriál)
Girl Code (S04E08)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
2014 Mind Games (TV seriál)
2013 Bunheads (TV seriál)
Next (E18)
It's Not a Mint (E17)
There's Nothing Worse Than a Pantsuit (E16)
další epizody (8)
2012 Bunheads (TV seriál)
A Nutcracker in Paradise (E10)
No One Takes Khaleesi's Dragons (E09)
Blank Up, It's Time (E08)
další epizody (10)