Reklama

Reklama

UFC 217: Bisping vs. St-Pierre

(pořad)
  • USA UFC 217 (neoficiální název)
Sportovní
USA, 2017

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 4. listopadu 2017 v Madison Square Garden (New York City, New York). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Johny Hendricks vs. Paulo Costa
2) Jorge Masvidal vs. Stephen Thompson
3) Joanna Jędrzejczyk (c) vs. Rose Namajunas (UFC Women's Strawweight Championship)
4) Cody Garbrandt (c) vs. T.J. Dillashaw (UFC Bantamweight Championship)
5) Michael Bisping vs. Georges St-Pierre (UFC Middleweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hendricks vs. Costa 4,5* Pěkný, celkem rychlý zápas ukončený TKO. ............ (2) Thompson vs. (4) Masvidal 4* Pěkný strikový zápas, kterému chybí zakončení před limitem. Je to i celkem opatrné. Vítěz si to zasloužil .......... (c) Jedrzejczyk vs. (4) Namajunas 5* Hodně rychlej zápas ukončenej parádním KO. ............. (c) Garbrandt vs. (2) Dillashaw 5* Parádní zápas ukončený opět KO a opět změna šampiona. Skvělá práce. ........... (c) Bisping vs. St-Pierre 5*Luxusní zápas a skvělá submise. GSP se vrátil v parádní formě a nesundaly ho ani tvrdé rány Bispinga. Opravdu skvělá práce obou borců. ............. Luxusnéí event, který nabídl tři titulové zápasy a všechny tři skončily špatně pro šampiony. Po dlouhé době jsem si pustil UFC kvůli návratu legendy a ta mě nezklamala. Nechuť ze šaškárny kolem McGregora je alespoň na chvíli pryč. Eventu dávám 98% :) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Navrát toho nejlepšího napříč váhami a nečekaně vítězně. Van Damme musel mít radost. Georges St-Pierre sundá mnohem většího Bispinga levým hákem a poté dodělá pomocí ground and pound, aby mu mohl nasadit kravatu. Michael Bisping je ale tvrdý chlapík a prostě neodklepe, radši se nechá uspat. Tohle bych pustil všem těm mrdkám, co se věčně válej na fotbalových trávnících jak nějaký špinavý děvky, předstíraj, že byli faulováni a berou za to nekřesťanský prachy. ()

vince 

všechny recenze uživatele

Najlepší turnaj vôbec. Nikdy nehovor nikdy, ale takýto scenár sa už snáď ani nedá prekonať. Pre mňa moment večera Rose, potom GSP, a naopak škoda Codyho. ()

Reklama

Reklama