Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských dětí se vydala hrát halloweenský žert v opuštěném domě, ale jakmile vstoupí, stanou se oběťmi démonické čarodějnice, která na ně zapálila svůj hněv. (Flekoun58)

Recenze (12)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 teenagerů se na Halloween vloupe do baráku kde údajně straší akorát, že tam fakt straší. Obývá ho čarodějnice, kterou utopili a ona se na nich mstí. Na tv horor docela obstojné bohužel čarodějnici moc nevidíme vidíme jen nějaké kouřové clony z vražd ujde tak možná jedna ve vodě na zbytek si nevzpomenu. Od režiséra jsem viděl No Escape Room a to byla sračka odpad proti němu je tohle lepší. Jinak spoiler konec jsem odhadl dobře nejen. že si byly ty dvě podobné , ale ta kudrnatá je jediná co má nalakované nehty a na konci neměla tak mě to bylo divné hned. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička mládežníků se rozhodne během helloweenské noci prozkoumat barák, kde údajně straší. A to je všechno. Námět starší než sám žánr a ani zpracování ničím nepřekvapí, takže tu najdete všechno od vlajícího prostěradla přes samovolně se spouštějící gramofon až po třeba zrcadlo, ve kterém něco je. Ale na to, že se jedná o obyčejný televizák, je to docela solidní. Režisérovi slouží ke cti, že se s nějakou předehrou moc nepáral a celou skupinku poslal do baráku už asi po patnácti minutách. Strašení začalo zvolna a nezajímavě, ale postupně nabíralo solidní grády a překvapivě se sem tam povedla i nějaká ta chuťovka. A konečně snesitelné to bylo i herecky, ačkoliv holčičí jekot byl tentokrát mimořádně protivný. Vzhledem k rozpočtu si s tím Merkin poradil docela slušně. 60% ()

Reklama

tonysawer odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi 5* a ODPADEM... Tohle je třeba vidět. Žánr hororu v tomto snímku posunul jistou hranici! A že dávám odpad? To nic neznamená (V TOMTO PŘÍPADĚ)! Fráze "Ďábel tkví v detailech." je zde postavena na absurdní piedestal. Pokud trefíte náladu, kdy chcete vidět dobrý hororový humor, který není infantilní jako Scary Movie a bere se vážně, tak si tuhle absurditu možná taky užijete. Pokud tedy trefíte, tak si klidně ve svém nitru pomyslně udělte 5 hvězd jako jsem to udělal. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No tak toto ma poriadne prekvapilo,niekedy clovek neocakava nic a dostane ovela viac za menej penazi,velmi vydareny horor odohravajuci sa v starom dome,v ktorom prebyva duch carodejnice,kde pride skupinka mladych ludi,atmosfera bola strasidelna,nechybalo napatie,masky a obcasne gore efekty boli na velmi slusnej urovni a herci boli snazivi,nemam co vytknut,za mna plne hodnotenie...:-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdo rád stereotypně schématické teenagerské vyvražďovačky, bude spokojený. Klasika - sexuálně náruživá parta omladiny si chce udělat halloweenský mejdan ve strašidelném baráku, ovšem nevyjde to podle jejich představ. Za kazišuka tentokrát není nějaké dvoumetrové hovado v masce a se sekyrou, ale hodně naštvaný duch násilím utopené čarodějnice. Televizní forma je občas poněkud nepřitažlivá, ale dočkáme se i několika milých nechutností (lámané nehty, stažená kůže z ruky, černochovo akné). Pokud by se mělo soutěžit v oblíbeném "nelogickém až absurdním mluvení a konání postav", na celé čáře vítězí blonďák ve flanelce. A taky trochu zamrzí, že nejhezčí holku si režie nechala na pár posledních sekund. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama