Reklama

Reklama

Mirai - Anděl

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2017, 4:21 min

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele

Pánové stojí za svižnějšími chytlavými písněmi i působivými baladami, ze kterých má posluchač husí kůži. Anděl má podobné pozadí jako pozdější skladba Lítej (Davidovi), která je také poctou někomu, jenž odešel moc brzy. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ze zpívajícího Okamury jsem mírně Jelen, dere se mně na žalud Slza, ovšem je to nesmírná Poetika, když pyj můžu důvěrně přezdívat Voxel. A nyní o pánský rekt usiluje seskupení Míra, Mirda, Mrdaj. Hromadně vypuštěné přepůvabně růžové muzicírování udělalo své. To jsem z toho Lunetic. To fakt někdo dokáže poslouchat kvílející tepláky? To je hudební vzpoura. Chlapci, zkuste se deportovat na nějaký ostrov. Dříve Lesbos, dnes Gayos. A tam spáchejte hudební sebevraždu. Mám už vykroucený krk, když se neustále ohlížím, zda se při songu Anděl a jiných skvostech na mě Mrdaj rozkošnicky zezadu nesápe. 0/10 ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Podle Filipa nejsmutnější klip, ale ta nejsmutnější píseň, co znám, je jednoznačně Tears In Heaven od Erica C. (ne není to ta vyžraná koule Eric Cartman). Anděl od Mirai je rozhodně skvělá píseň. Oběma předcházely dost smutné události. A kingik? Evidentně nemá rád japonské zpívající geje, proti gustu žádný dišputát. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Frýdku-Místku. (SONY_)

Reklama

Reklama