Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Taková svatební konverzačka zhruba o něčem/ničem. Dávám 3 za to, že po příchodu z pivních slavností to bylo uvolněné, pohodové, vtipné a dialogy člověka bavily. Hlavně je vidět, že Reeves si chtěl odpočinout a našel něco odlehčeného mezi natáčením akčních věcí jako John Wick. Mno....takové jakové...jak to ohodnotit. Asi jako když jdede na návštěvu ke kámošovi a dá vám do ruky chlazeného Kozla. Jakože jo, furt lepší, než kdybyste dostali Heinekena a potajnu to chodili lít do hajzlu, ale na druhou stranu pořád je v obchodě plno dalších věcí jako Svijany, Primátor, Bernard....a to mluvím jen o velkých sráčopivovarech. No prostě líbilo se mi to, dalo by se z toho vylízat daleko víc, ale užil jsem si to. A teď už se jdu těšit na Wicka 3. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Winona Ryder. Do setkání s pumou/levhartem/jaguárem a ostatními šelmami děsná nuda, pak mě to logicky začalo bavit a do konce již nepustilo. Zajímavá volba stylu, kdy se ve filmu objevují další herci, ale tvoří pouhopouhou kulisu pro nekonečnou diskusi dvou věčně negativních, naštvaných a pesimistických asociálů. Jsem postižený Johnem Wickem, pořád jsem čekal, kdy dá Keanu někomu nakládačku :-) A moje Winona vypadá pořád skvěle, už jí táhne na padesát, ale pořád má tu svoji jemnou tvářičku. Jen se nemusela celý film tak děsně pitvořit a koulet očima, to jí nesluší. Škoda, kdyby režisér uchopil lépe první půlku filmu, mohla z toho být i originální konverzačka. ()

Reklama

Allenka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela příjemně kousavá konverzačka, která ovšem všechen svůj vtip vyčerpala v první třetině filmu a pak už jsem se přistihla, jak vypínám a už to ani neposlouchám, jelikož informace obsažené v dialozích byly stále se opakující nebo nulové. Pořád je to ale lepší než průměrná romantická komedie. Je to můj tisící ohodnocený film, tak jsem měla potřebu se k němu vyjádřit také slovně. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šla nečekaně s kamarádkou do kina. Ani jsem nic extra nečekala a byla to fajn víkendová oddechovka. Trochu mi vadilo, že se děj směřoval jen na hlavní role (Keanu Reeves a Winona Ryder) a jinak byl bez zápletky. Ale ty hlody byly opravdu k nezaplacení. To jsem si přitom říkala, jak se mám dobře. Nejlepší byl ten sex, přitom jsme opravdu umíraly smíchy. Skvělé herecké výkony. Doporučuji. ()

LenkaAK 

všechny recenze uživatele

Začalo to dobře, ale pak se vývoj zastavil a bylo to. Dokáži si to představit jako dobrou konverzačku na jevišti, ale na film je to hodně málo. Jediní dva konverzující herci jsou Keanu Reeves a Winona Ryder. Seznámí se na letišti, prokonverzují svatbu, sex i cestu zpátky. Pak se něco zlomí a happy end je tu. Slabota. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Při scéně, kdy Frank (Keanu Reeves) a Lindsay (Winona Ryder) sledují z postele film, lze vidět chybu střihu. V záběru zblízka drží Frank Lindsay za rameno, zatímco Lindsay si hraje s vlasy. Při záběru z dálky, který nastává okamžitě (zvuk z televize pokračuje), má najednou Frank ruku na dece a Lindsay ruce úplně mimo obličej. (six_seven)
  • Winona Ryder (Lindsay) a Keanu Reeves (Frank) jsou jediné role ve filmu. Jediné hlasy, které se ve filmu ozvou jsou filmy, které hrají v televizi v pokojích, nebo oznamy provedené přes PA systémy. (newpage)
  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama