Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie, která není vůbec vtipná. Záměr byl možná dobrý, ale výsledný film už vůbec ne. Hodně slov, šíleně moc slov, které nejsou ale ničím zajímavým a už vůbec nejsou vtipná. Navíc, je všem hned jasné, jak tato dvojice asi může skončit. Opět to nejlepší prozradily trailery. Nejdelších 90 minut v mém životě. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná "americká komedie", kterou si jednou za čas pustím, abych si uvědomila, co se natáčí i v této sféře :D Keanu je za mě v pohodě, ale Winona není moje oblíbená herečka a opět mi to jen potvrdila...Bylo to chvilkama dost otravné, protože pořád jen mleli a mleli a někdy úplné blbosti...Dost mi to připomínalo Gilmorova děvčata. Děkuji - ale i 2* jsou dost :D ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Dost zvlastny film. Napad, ze to bude len o dvoch hercoch a vsetci ostatni budu len kulisy sice originalny, no asi aj trosku na skodu. Dialogy pridlhe a vela...ale humor tam bol, parkrat som sa nahlas zasmiala. Scenka s pumou vsak bola neprirodzena a prehnana, trosku to tym pokazili. Zaver sa mi pacil. V kine by som to asi vidiet nechcela, ale ako taka oddychovka moze byt. Okrem ineho zaujimave herecke obsadenie...A este jedna zvlastnost, kto by cestoval taku dialku na svadbu byvaleho snubenca? 60%. ()

LenkaAK 

všechny recenze uživatele

Začalo to dobře, ale pak se vývoj zastavil a bylo to. Dokáži si to představit jako dobrou konverzačku na jevišti, ale na film je to hodně málo. Jediní dva konverzující herci jsou Keanu Reeves a Winona Ryder. Seznámí se na letišti, prokonverzují svatbu, sex i cestu zpátky. Pak se něco zlomí a happy end je tu. Slabota. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Možná zaujme cynismus a jakési životní vyhoření hrdinů, respektive Reevesovy postavy, což dobře nabourává stereotypy romantických hrdinů, nicméně i přes naději na kousavou komedii zjistíte, že po dvou povedených vtípcích následuje jen Woody Allen bez Woodyho Allena, jak zde Enšpígl trefně poznamenal. Winona a Keanu jsou excelentní, ovšem Levin si asi myslel, že na nich postaví film a on už nemusí dělat vůbec nic. Malé bezvýznamné plus má ovšem za to, že ač ve filmu hrají desítky lidí, tak nikdo krom ústřední dvojice nepromluví. Mám rád podobné detaily. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Při scéně, kdy Frank (Keanu Reeves) a Lindsay (Winona Ryder) sledují z postele film, lze vidět chybu střihu. V záběru zblízka drží Frank Lindsay za rameno, zatímco Lindsay si hraje s vlasy. Při záběru z dálky, který nastává okamžitě (zvuk z televize pokračuje), má najednou Frank ruku na dece a Lindsay ruce úplně mimo obličej. (six_seven)

Reklama

Reklama