Reklama

Reklama

Manželské etudy po 35 letech

(seriál)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentaristka Helena Třeštíková se po uplynutí dalších několika let vrátila k partnerským párům, které poprvé na kameru zachytila při uzavření manželského svazku. (Česká televize)

Recenze uživatele motyka52 k tomuto seriálu (4)

Ivana a Pavel (2018) (E01) 

Tady se toho nakonec děje strašně moc. Děti relativně úspěšné ve svých oborech, ve vztahu k rodičům občas méně. Ochladnutí manželství, podivínský přítel, tajemná přítelkyně, jeden podnikatelský záměr za druhým, na druhé straně úporné hledání mizerně placené práce. Prostě život. ()

Zuzana a Stanislav (2018) (E03) 

Mě ta dvojice otec a syn vlastně celkem bavila. Tatík by si sice mohl uvědomit, že mezi praktickým kutilem a podivínem je vlastně docela tenká linie, ale to myslím jedině v dobrém. Kdyby všichni lidé v Česku přemýšleli podobně jako tihle dva, byl by svět lepším místem. A slepice by si žily jak v ráji. ()

Zuzana a Vladimír (2018) (E04) 

Amerika, Švandová, Amerika, deník Playboye, Amerika, ateliér, Amerika, Amerika, Amerika ... Nevím, jestli je Vladimír úspěšný fotograf nebo jen úspěšný hochštapler, nicméně z celého dokumentu nakonec vychází jako mistr slepých uliček a baron Prášil české fotografie. Ale pro zábavnost celého díla je to jenom dobře. ()

Mirka a Antonín (2018) (E05) 

Třetí epizody bývají nejzajímavější, a je to vlastně logické. Za těch 35 let se prostě něco stát musí. Škoda, že dál nechtěla natáčet ta jejich cácora, její osud by mohl být divácky zajímavý, i když bráchu to asi netrumfne. ()

Reklama

Reklama