Reklama

Reklama

Manželské etudy po 35 letech

(seriál)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentaristka Helena Třeštíková se po uplynutí dalších několika let vrátila k partnerským párům, které poprvé na kameru zachytila při uzavření manželského svazku. (Česká televize)

Recenze uživatele zsn k tomuto seriálu (2)

Zuzana a Vladimír (2018) (E04) 

Pane Bože - další namachrovaný Pražák - pan podnikatel, pardon, teda umělec, který umí bezvadné foto roznožky. Amerika Amerika Amerika - pose*me se, kdyby sis radši nechal spravit ty zuby, ty Američane. Nesnáším tenhle typ lidí - brouci penis pytlíci - všude jsem byl, vše vykonal, ostatní dokázal, vše ochutnal a ještě více vím a umím - a co ty jsi víc? A propos - ta kniha nevyšla, co? - na netu ji nevidím. ()

Mirka a Antonín (2018) (E05) 

Ta ženská je fakt dobytek. Arogantní hysterka. Naprostá absence lásky, jakéhokoli citu - i takoví jsou mezi námi. Chudák Antonín. Mít toto doma, tak ji vystřelím do černé díry. 80% života seděla doma na zadku a dovolí si být ke svému chlebodárci jak pes a ještě ji hanba nefackuje, chovat se tak před kamerou - jak malý harant.. Některé ženské jsou fakt nevděčné a na facku. By mne zajímalo, jak si drží barák teď - poté, co ho vyrazili a musel BMW vyměnit za Škodárnu. To je taky nápad - na stará kolena s vidinou příjmu max z důchodu, si pořídit vilu pro dva lidi, kterou se nebojím, že mají za hotové - z nějakého dědictví po starých rodičích - vila za dobrých 6 melounů minimálně, to víš, že ano. A pokud je to za hotové, tak režisérka opomněla natočit jejich vedlejší pracovní úvazky :-D. Někdo si holt neuvědomuje, že na některé sny je už pozdě. ()

Reklama

Reklama