Reklama

Reklama

Přebytečná zátěž

  • USA Beast of Burden
Trailer

Sean je zkušený pilot letadel. Pracoval pro vojenské letectvo. Jeho manželka je smrtelně nemocná, Sean musí sehnat peníze na její léčbu. Proto si bokem přivydělává a doručuje černé nelegální zásilky. Jeden let ale změní vše, na co byl doposud zvyklý. Do kokpitu letadla nad mraky mu postupně volá manželka, policisté a zástupci drogového kartelu. Sean potřebuje peníze, ale musí si vybrat, na kterou stranu se přikloní. Buď přivede kartel policistům do rukou, nebo půjde proti policii a zachrání manželku, kterou mu zatím kartel unesl. DEA mu vyhrožuje vězením, kartel zase tím, že ublíží jeho ženě. Sean sestřelí policejní dron, který ho sleduje. Blíží se k místu doručení. Kontaktuje manželku, která je svázaná v autě drogových dealerů. Manželka našla klíče a ujíždí z místa. Seanovi došlo palivo a s letadlem havaruje do mokřad... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (30)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Když si začne Harry Potter hrát na Nebeského gaunera, nemůže to dopadnout dobře. A taky nedopadlo. Mám rád filmy, kde si filmaři vystačí s jednou cimrou, dvěma židlema a stolkem, když je co hrát. Takové filmy považuji za geniální. Bohužel tady to byl kokpit nějakého Piperu či co to bylo. Tam usadili Daniela, budíky mu podsvítili 100 w LED žárovkama, na hlavu mu nasadili sluchátka a co chvíli pouštěli kolem plexiskel mlhu jako že mraky, či stříkali vodu jako že prší... Jo zapomněl jsem na klepání od neustálých turbulencí. Chvilkami jsem měl dojem, že sleduji Avro Lancaster kdesi nad Hamburkem v temné noci roku 1943 v palbě flaku... Ale aby toho nebylo málo napínavého od živlů, máme tu i zápletku. Po Seanovi jde DEA a zároveň musí doručit zboží mafii. Jak to jen herdek rozlouskne? Všichni mu proto volají do kokpitu až neví který čudlíky na příjem hovorů a držení hovorů pomalu přepínat. Když už má chudák chvilku na řízení v tropické bouři nad Mexikem a na promnutí očí s vypálenými sítnicemi od sakra přesvícených budíků, volá mu ještě do toho všeho manželka. A ta aby toho nebylo málo, začne hysterčit jak jen to manželky (některé) dovedou ! Těch telefonátů od všech bylo tolik, že jsem čekal, že si ještě někdo objedná v kokpitu pizzu, případně písničku v rozhlase babičce k osmdesátinám nebo zavolá řediteli ! No prostě tohle byl maglajz, děsnej maglajz, nemohlo to fungovat. (SPOILER!) Vrcholem bylo zlikvidování Viktora Čističe v močálu... To už jsem se jenom smál a doufal, že kucí od mafie zaúřadují aby to mělo alespoň solidní konec... Tak ne. Nemělo to solidní konec... Bože, zase 89 min života jen tak v hajzlu... Dávám za kufřík něčeho, ani vlastně nevím čeho a ani mně nezajímá co tam bylo... * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu celkem hodný, protože si myslím, že si to snímek "Beast of Burden" trochu zaslouží. Daniel Radcliffe dělá, co může, aby byl snímek zajímavý, aby vás po celou dobu dokázal strhnout, a daří se mu to. Bohužel směřování snímku není takové, aby vás to dokázalo odrovnat, jeho finále je celkem nijaké. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto chcelo byť prienik medzi "ovladam ťa cez telefon, choď tam, sprav toto, inak ti zabijem ženu" a "jednopostavový film, ktorý cez telefón rieši svoju drámu, vzťahy, všetko" štýlmi. Vyšiel z toho Potter bez metly a prútika, stresujúci v Cesne, kde sa celý príbeh odvíja retrospektívne a z počiatku nie je úplne jasné, s kým a kedy hovorí. Všetko v tom bolo, od riešenia súkromia, cez tajnú operáciu, pašovanie drog až po postupne stupňujúcu sa gradáciu a zvyšovanie napätia, ktoré vyvrcholí v nočnom, neosvetlenom závere. Problém bol len v tom, že Potter enormne prehrával, napätie sa neprenieslo na mňa a niekde od polky bolo jasné, ako to skončí. Nepodarený prienik, nepodarený casting, nepodarená zápletka. Úbohé 2 z 5 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa Daniel Radcliffe snaží a aj keď je super vidieť Grace Gummer, "Beast Of Burden" je podľa mňa maximálne tupý, nudný film, ktorý absolútne nevie čo má robiť a tak reálne skúša všetko možné a strieľa momentky do scenáru všade naokolo. Prvá tretina filmu je otrasná, v druhej sa k niečomu dostávame, záverečná tretina je podľa mňa opäť zlá. Nie až tak ako prvá, no rozhodne ostane človek na konci s obrovskou dávkou otáznikov, ktoré by najradšej na tento film vysypal. Je tam veľa vecí, ktoré nedávajú moc zmysel a hlavne nám na nič neodpovedajú. Je ťažké si tento film užiť. Dialógy sú nudné a plné klišé, scenár je klišé a atmosféra lietadla na mňa absolútne nefunguje. Keď konečne trošku pochopíme súvislosti, tak sa to jemne dvíha, no je to iba preto, aby to nakoniec stroskotalo na konci ako aj lietadlo Seana. A ani dobrí herci to nevedia zachrániť. Osobne si myslím, že film pokojne preskočte. Nie je tu moc čo k videniu. Hodnotenie: D+ ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už tu hodně lidí zmínilo, opravdu je drtivá většina filmu o tom, jak Radcliffe sedí v kokpitu letadla a vykecává se. Je to fakt hrozný opruz. Tady si někdo chtěl evidentně hrát na Telefonní budku, kdy se film minimalisticky odehrává jen v pár kulisách, ale má to kontraproduktivní účinek. Já jen dodám, že sice nevím, co přesně mělo být ve filmu tou přebytečnou zátěží, jestli náklad, který převážel, nebo on sám, nicméně co se týče samotného Radcliffa, pro něj byly jistě přebytečnou zátěží hodiny biologie, kde se učilo, že menstruují pouze ženy a že pohlaví jsou jen dvě. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama