Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

bourec 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut to vypadalo na celkem zbytečnej film,naštěstí po nehodě s kolem se film navede na nějakou kolej,a i přes to,že toho klučinu sem měl po chvíli prokouknutýho,tak mě film nenudil.celkem v poho.60%. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Fetacke doupe bajkeri a Suburra(2015) na inej frekvencii. Fetacikovia dorucovatelia zasielok su svedkom vrazdy rozhodnu sa toho vyuzit a vydierat pachatela - zenateho ministra ako si uziva s dievcatami a pritom jednu zabil. Ma najateho "francuza" ktory sa ma o tychto vydieracov "postarat". Ked ale jedneho z nich zrazi auto jeho sestra sa vyda po stope zahadneho motorkara hladat vraha na vlastnu pest. Dej sa trochu zamota a prekvapi nas rozpravkovym ukoncenim. Sympaticka Eleanor Tomlinson, az na Hannah vsetko neznamy herci slusne zvladli tuto bajkersku oddychovku. Ako vasnivy cyklista davam 4*, filmov na takuto tematiku je malo inak by to boli 3*. ()

Reklama

Kleinbauer 

všechny recenze uživatele

Fanoušci barvotiskových kýčů z produkce Marvel etc. si tady jistě neužijí dosti triků, šestákové řachandy a unylosti Kenů a Barbín, potom chápu všechny ty zasvěcené komentáře o nudě a zívání nad tímto snímkem. Mě prvotina pana "Emmy" bavila a šťastně živ z "pokleslé" britské hudební a filmové scény rád připojím 4 * do talonu. Věřím, že další chystaný snímek Laundrymen zmákne Ian Bonhôte ještě lépe přesto, že se má točit v L.A. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mládí vpřed! Mladí, kteří pořádají závody na kolech, které jsou tak trochu nelegální, se připletou do trochu větší hry, kteří by je mohla stát život. Moderní akční thriller pro mladé, který není až tak akční, jak by si jeden myslel a nakonec ani tak strhující. V konečném důsledku je to jen jedno velké dějové klišé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková klasika, která je sice zabalená do relativně neokoukané deky adrenalinových cyklistických závodů, ale v podstatě je to o tom, jak se mladí a obyčejní postaví padouchovi z nejvyšších společenských pater. Žánrová klišé by v tomto případě nebyla problémem, protože u podobných filmů s nimi člověk počítá, ale to by musel přběh nabrat na tempu, vystříhat se asi milionu hluchých míst a přidat na akci. A to se bohužel nestalo a konkrétně u nevyužitých cyklo-pirátských vyjížděk to mrzí obvzláště. Ušlo alespoň obsazení s Eleanor Tomlinson v hlavní roli a bavila mě i muzika. Ale to na víc jak 30% nestačí. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama