Reklama

Reklama

Vychytávky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 37 min

Obsahy(1)

Nový král kutilů Láďa Hruška! Seriózní rádce i lidový koumák! Jeho vychytávky nám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří... Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Pořad pro chalupáře, chataře, zahrádkáře, chovatele, majitele teras, balkonů i okenních parapetů je opět tady! Na obrazovky televize Prima přichází nový, moderní hobby magazín nejen pro kutily. Pořad plný rozmanitých rad a nápadů, vychytávek a zlepšováků do domácnosti, na zahradu nebo do dílny, moderuje Láďa Hruška, dosud známý spíše kuchařskými recepty. Ani ty zde chybět nebudou, v každém díle Láďa prozradí jeden recept i zlepšováky spojené s vařením. Hlavní náplní pořadu bude ovšem široké spektrum reportáží, v nichž bude Láďa radit či prezentovat nápady, bude navštěvovat šikovné lidi i komunikovat s odborníky. Témata budou reflektovat roční období, chybět nebudou ani pravidelné rubriky. Výrazná osobnost Ládi Hrušky a široký obsah témat dodávají pořadu rozmanitost, ale i odlehčenější formu a také lidský rozměr, to vše okořeněné špetkou humoru, který s sebou osoba moderátora přináší. (TV Prima)

(více)

Recenze (92)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Nevim no, jestli mam chuť si Doma vystavovat vyrobené dekorace a věci z petlahvi a pouzivat je jako kelimek na zubní kartacky nabarevný barevným lakem. Veškeré vychytávky vlastně nejsou vychytávky. Všechny věci jsou primitivní a zcela jasné, spíše se jedna o ukázky nez rady. Mam pocit, ze je to spíše pořad pro děti aby vyráběly různé blbosti. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se nám vrátil Láďa Hruška !! Bohužel, nutno dodat !! Původně jsem vám chtěl vyprávět takovou bratrogrimmovskou pohádku o tom, jak novácká vagína vyvrhla další parazitickou rychlokvašku, která se ukázkově přiživila na nepoučitelném českém konzumentovi, pak přelezla ke konkurenci, kde nyní baví spodních deset milionů laciným a znovu stejně podbízivým pseudopořadem pro kutily a jiné cvoky, když vedle něj Přemek Podlaha vypadá dnes jako intelektuál, a já jsem jen neskutečně šťastný, že to prase přestalo fušovat do vaření, ale nicméně bych jen velmi nerad míchal hrušky s hovnem, a tak jen přiznám, že už se nemůžu dočkat, až se Láďa pseudoobborníknaúplněvšecko přesune do své cílové stanice na TV Barrandov, tam totiž podobné celebřitní postavičky chodí (nejen) profesně umírat.. Už aby to bylo !! ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát dvě hvězdy, hlavně poté, co jako doprovodná hudba k jedné reportáži začala hrát písnička Dády Patrasové o slepici. Jenže za prvé mi přijde hloupé narušovat ten černý sloupec vpravo a za druhé, když to srovnám s jinými kutilskými pořady, tenhle neuvěřitelně snižuje osoba jeho moderátora. Nechci, aby to vypadalo, že se nad někoho vyvyšuju, ale idola „obyčejných lidí“ Láďu Hrušku prostě nemůžu vystát. Platí to dvojnásob poté, co jsem zjistil, že si ten buran nejen nesundává čepici v místnosti, ale dokonce v ní obědvá. To je spolu s chozením v teplákách po městě věc, která mě dokáže neskutečně vytočit. (1 172.) ()

Anopheles89 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono už je samo o sobě dost smutné, když člověk nemá na práci nic jiného, než pln nechuti sám k sobě dřepět před bednou, držet ovladač a přepínat... Ještě o hodně smutnější ale je, když v návalu akutního sebemrskačství a naprosté duševní inkompetence přestane přepínat ve chvíli, kdy se v nekonečném koloběhu stupidních programů mihne název "Vychytávky Ládi Hrušky." Proč má člověk potřebu dobrovolně zadupat zbytky sebeúcty a příčetnosti předpokládaným ekvivalentem bastarda Láďovy reportáže o rotaci krajíců chleba v závislosti na výšce a nátěru marmeládou, bestiálně znásilněné Gondíkovic Loskutákem? Pravděpodobně z nudy smíšené se zvědavostí, jestli to doopravdy bude tak příšerně debilní, jak hlásaly strašidelné pověsti a děsivé zkazky. A ono bylo! Když se někdo, o koho dokonce už i Nova ztratí zájem, sám sebe nazývá králem kutilů a hrdě nesa tento titul vytváří krásné užitečné vychytávky z petek, podprsenek a starých škrpálů, je něco dost špatně. Láďa je Satanžel nejlepší příklad totálního a plně univerzálního antitalenta, který dokonce neumí ani pořádně mluvit, což je u (bývalého) reportéra a moderátora docela na závadu. Ale teda šarm má Láďa vážně osobitý (jak tvrdí popis pořadu), to zase jo. Nicméně šarm by neměl fungovat jako iniciátor chuti umlátit jeho nositele květináčem z podprsenky... A fakt se stydím, že jsem na to čuměl. ()

BigMarthy odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem natolik drsný, že jsem viděl téměř celou reportáž o krouhačce na zelí. Hruška bude zřejmě milý člověk, ale tohle už ne. Zavání to klasickým, mně nepříjemným, socialistickým Receptářem. Takový formát pořadu snad už nemá šanci na dlouhodobé přežití. P.S. Snad se nebude příliš věnovat vaření, napáchá tak méně škody. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama