Reklama

Reklama

Vychytávky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 37 min

Obsahy(1)

Nový král kutilů Láďa Hruška! Seriózní rádce i lidový koumák! Jeho vychytávky nám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří... Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Pořad pro chalupáře, chataře, zahrádkáře, chovatele, majitele teras, balkonů i okenních parapetů je opět tady! Na obrazovky televize Prima přichází nový, moderní hobby magazín nejen pro kutily. Pořad plný rozmanitých rad a nápadů, vychytávek a zlepšováků do domácnosti, na zahradu nebo do dílny, moderuje Láďa Hruška, dosud známý spíše kuchařskými recepty. Ani ty zde chybět nebudou, v každém díle Láďa prozradí jeden recept i zlepšováky spojené s vařením. Hlavní náplní pořadu bude ovšem široké spektrum reportáží, v nichž bude Láďa radit či prezentovat nápady, bude navštěvovat šikovné lidi i komunikovat s odborníky. Témata budou reflektovat roční období, chybět nebudou ani pravidelné rubriky. Výrazná osobnost Ládi Hrušky a široký obsah témat dodávají pořadu rozmanitost, ale i odlehčenější formu a také lidský rozměr, to vše okořeněné špetkou humoru, který s sebou osoba moderátora přináší. (TV Prima)

(více)

Recenze (92)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak fenomén to je, už jsem o Láďovi Hruškovi a tomdle supr pořadu ledascos slyšel. A teď jsem to konečně i viděl. A stejně nechápu. Ten blbeček v kšiltovce s vyjadřovacími obtížemi je asi teda ten Láďa a ta mísa s alobalem, ve který pálí nějakou chemku, je gril vlastní konstrukce? Nebo je to naopak? Páč reálné mi přijdou obě verze a klidně bych věřil, že ta mísa vymyslela toho pozérskýho blbečka. Ono je to nicméně jedno, protože vychytaný to je tak jako tak. Konkrétně se podařilo vychytat šarm, eleganci, důmyslnost, sympatie, umění, kvalitu, soudnost i rozum a to tak dokonale, že v proudu řeky zábavy nic z toho nezbylo a plavou tam už jen hnědá hovínka. Láďa nám jistě v dalším pokračování ukáže, jak z nich splácat figurku policajta nebo pejska. Což jsem ukradl z Izerovy Policejní akademie, kde už tenkrát to byl jen starej ukradenej trapnej vtip, takže mi to hezky pasuje k dojmu z tlenstoho pořadu, jenž se inovátorsky netočí straight to DVD alébrž rovnou do nejbližšího (Prima) kanálu. Asi budu taky moderátor... P.S.: Zatej Crazy Builder! ()

FuLister odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem omylem kousek viděl. Dělal tam vánoční cukroví pro psy z tuňáka (sic!). Chudáci psi. Vydržel jsem se dívat asi pět minut, jen kvůli tomu že ta učitelka, co to vymyslela byla docela kunda, ale jinak je to snad ještě větší bizár, než Jyrka Babica. Nechápu lidi, co se na to vydrží dívat celou dobu a ještě znovu každou neděli. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Latentní gay s odporným hlasem, gestíčky z*rda začne svůj nový pořad "aláhu dej nám vláhu" a tváří se jako domácí kutil. Při své tupé, trapné prezentaci má na sobě buranské hadříčky a dává rady...takový dyliňák. Není vtipný, není profesionál, neumí mluvit, vypadá jako idiot a lidé ho u nás milují...jak příznačné. -100%...Septik!!! ()

Anopheles89 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono už je samo o sobě dost smutné, když člověk nemá na práci nic jiného, než pln nechuti sám k sobě dřepět před bednou, držet ovladač a přepínat... Ještě o hodně smutnější ale je, když v návalu akutního sebemrskačství a naprosté duševní inkompetence přestane přepínat ve chvíli, kdy se v nekonečném koloběhu stupidních programů mihne název "Vychytávky Ládi Hrušky." Proč má člověk potřebu dobrovolně zadupat zbytky sebeúcty a příčetnosti předpokládaným ekvivalentem bastarda Láďovy reportáže o rotaci krajíců chleba v závislosti na výšce a nátěru marmeládou, bestiálně znásilněné Gondíkovic Loskutákem? Pravděpodobně z nudy smíšené se zvědavostí, jestli to doopravdy bude tak příšerně debilní, jak hlásaly strašidelné pověsti a děsivé zkazky. A ono bylo! Když se někdo, o koho dokonce už i Nova ztratí zájem, sám sebe nazývá králem kutilů a hrdě nesa tento titul vytváří krásné užitečné vychytávky z petek, podprsenek a starých škrpálů, je něco dost špatně. Láďa je Satanžel nejlepší příklad totálního a plně univerzálního antitalenta, který dokonce neumí ani pořádně mluvit, což je u (bývalého) reportéra a moderátora docela na závadu. Ale teda šarm má Láďa vážně osobitý (jak tvrdí popis pořadu), to zase jo. Nicméně šarm by neměl fungovat jako iniciátor chuti umlátit jeho nositele květináčem z podprsenky... A fakt se stydím, že jsem na to čuměl. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Génius, ďábel či blázen? Co z toho je Láďa Hruška? Toť otázka. Podle mě je to český MacGyver střižený chovancem dr.Chocholouška. Původně jsem uvažoval o odpadu, ale to nejde. Je to rozhodně lepší než například Výměna manželek. A hlavně: kdo viděl díl, kde Láďa vyrobí z lavičky trakař na převoz basy piv, ten viděl zrození Genia v přímém přenosu. Láďo jednu hvězdičku ti dám, ty kluku ušatá, tohle byl majstrštyk. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno