Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Humanity

(pořad)
Komedie / Stand-up
Velká Británie, 2018, 78 min

Režie:

John L. Spencer

Scénář:

Ricky Gervais

Účinkují:

Ricky Gervais
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ricky Gervais se vrací na londýnské pódium se svým kousavým vystoupením, ve kterém se zabývá stárnutím, rozmazleností, rodičovstvím i dalšími tématy. (Netflix)

Recenze (53)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Po sedmi letech žádný posun. Přestože se Ricky, dle jeho slov, poprvé naplno věnoval stand-upu a celoroční tůru si velmi užíval, tak ve stylu či materiálu ke změně nedošlo. Chimps, pre-ops a hlavně egomania (u té je vrstevnatost největší). Zajímavé, že Ricky ve svém pořadu na Sirius XM se svými hosty velmi podrobně rozebírá jednotlivé techniky stand-upu, ale v praxi (v Humanity) z toho předvedl velmi málo. ___ Název nemá tradičně nic společného s obsahem. Vzpomínka na vtipy, které nemohl Ricky říci na Glóbech, mi přišla lehce úsměvná, protože i Netflix velmi rád střihá příliš silné scény pro US publikum. Škoda, že když už Ricky tolik času věnoval analýze svých eskapád na Twitteru, tak se nevrátil k užití slova mong. To přece byla tak vtipná konverzace. Naprostá většina point vyzněla banálně a do ztracena. I nejlepší vtip (inzerát na kytarové lekce) je ve své podstatě špatně použitý příměr. ___ Když jsem si projížděl mnou zhlédnuté speciály na Netflixu, tak Humanity určitě patří k těm nejzdařilejším. Přesto nemůžu jít nad 3 hvězdičky. Jakožto absolvent vysoké školy Stewarta Leeho nemůžu jinak. ()

mm13

všechny recenze uživatele

Dobre sa stalo, Ricky, že si sa pustil do After Life. Zatrpknutosť už nie jedného komika položila a toto tu je jeden obrovský kŕč. Kŕč, pripomínajúci školáčika, ktorý v návale momentálnej inšpirácie napísal nie práve najlichotivejšiu (pretože sakramentsky pravdivú a výstižnú) básničku o časti učiteľského zboru a teraz, pristihnutý, to nechce vziať späť naplno (veď čo by na to povedali nadšení spolužiaci... a spolužiačky!). Takže sa to celé snaží nejako vysvetliť a obhájiť, namiesto toho, aby sa tým potrafeným s tou básničkou v ruke vysmial a pridal odporúčanie, nech si ňou vytrú zadky, keď sa im tak veľmi nepáči, veď i tak hovno pochopili. U toho školáčika tomu rozumieme, ty si ale dospelý chlap! ...Hej, útek do "fikčného" sveta bol dobrý nápad. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Čakala som, že Humanity bude drsnejšie, že sa do nás Ricky riadne obuje a bez obalu si bude robiť srandu z globálneho kreténizmu. Lenže som sa zmýlila. Mala som dojem, že sa príliš drží na uzde a trochu si dáva pozor, čo vypustí z úst. Netvrdím, že tam neboli úžasné fóry, napríklad postup pri havárii lietadla ma skoro zabil, nemohla som sa nadýchnuť ako som sa smiala. Na druhej strane mi prišlo dosť náročné začať sa opäť zabávať po tom, ako som sa takmer rozplakala a zároveň mala chuť niekomu za živa vytrhnúť chrbticu z tela. Narážam na ten posratý, zvrhlý a maximálne krutý čínsky festival, kde tie špiny mučia a žerú psov. Dúfam, že nám Ricky s pribúdajúcim vekom nezačne mäknúť a vo svojich vystúpeniach sa bude zaoberať aj inými vecami, než sú jeho na hladine plávajúce vajcia. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ricky je ostrý komik. A díky tomu, že se snaží předvést že komedie a reálné názory jsou dvě odlišné věci, tak tne o to více. Rozehřívání s Bruce/Caitlyn Jenner, a pak ve svémprovokativním humoru sviští dál a dál. Někomu možná přes hranici jeho komfortní zóny, ale ostatním, kteří jsou "smějící se bestie" nebo se dokáží povznést nad věc a brát humor jako humor je to určitě velmi zábavná záležitost. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Asi tak desaťkrát lepšie jak všetky predošlé Gervaisove vystúpenia. Hodne súčasné, dotýkajúce sa kultúrno-spoločenských tém a takmer zakaždým to triafa do čierneho. Týranie psov je síce to najposlednejšie, o čom by som chcel v stand-upe počúvať, ale má to vďaka tomu cez všetkú nekorektnosť zároveň aj presah, a konečne prestal používať pomôcky. Alebo ich teda nahradil Twitterom, čo je minimálne v mojich očiach 100 a jedna. Kludne by mu mohol venovať samostatnú show. Zvažujem topku. ()

Reklama

Reklama