Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám Jaromírovi jednu hvězdu za to, že když už potřebuju v televizi vidět nějakého toho kokota a zrovna nikde na obrazovce neběží záběry z poslanecké sněmovny, tak mám záruku, že většinou během přepínání kanálů narazím na jeho ksicht, protože on je na Barrandově skoro pořád a ve všem. Co se kvality týče, tak to raději pomlčím. ()

Honza__St. odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, Jardo, ale tohle se ti fakt totálně nepovedlo. Rozhovory s prezidentem, moderování politických keců (tam koneckonců nejseš o nic horší ani sebestřednější, než Václav Moravec), nebo publicistika s odřenýma ušima budiž. Ale na satiru chlapče naprosto nemáš. Jestli chceš satirické komentování událostí uplynulého týdne, švihni se přes kapsu a zaplať Bubílkové, aby se vrátila. Jestli chceš vlastní obdobu Střepin nebo 168 hodin, tak si na to taky radši najdi někoho jinýho. A jinak už vážně doporučuju zařadit zpátečku s dalšími a dalšími one man show. O "Zpívánky s Jaromírem Soukupem", "Intim Night s Jaromírem Soukupem", ani o "Vařečku Jaromíra Soukupa" opravdu nestojíme. ()

Reklama

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Jen krátké shrnutí, které by mohlo být hafo dlouhé a na všemožná témata. A všichni mě asi nebudou mít rádi. Tenhle pořad je pokus o nový Co týden vzal i dal Johna Olivera, akorát místo kvalitní žurnalistiky je to jen nechytré urážení lidí, které jsou součástí skupiny, kterou pan Soukup nemá rád. Kdyby ty urážky byli aspoň kvalitní a humor nebyl trapný. Jestli se tu někdo uráží, tak je to Soukup sám svým věčným grimasováním a scénkami typu "moji oponenti jsou mentálně postižení a já jsem génius." To nejsou argumenty, to není komedie, to jsou urážky. I když by člověk i s některými věcmi souhlasil, tahle šaškárna ho rozhodně nepotěší (alespoň doufám). ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jen při tom babišovském postoji páně Soukupa doufám, že tenhle masochista a gerontozemanofil svým penězům navzdory ve svých snahách dopadne podobně jako při Fischerově prezidentské kandidatuře či svých politických polucích, ať už se Zelenými či Věcmi veřejnými.. Válka s mloky, totiž Kavkami, právě začala, tak snad tu barrandovskou Kungfu Pandu někdo konečně klepne přes prsty.. ()

mapar odpad!

všechny recenze uživatele

AAARGH ... . No a teď více slovy: Musím uznat, že jsem nějakou dobu nedokázal odtrhnout oči od obrazovky. Chvíli jsem přemýšlel, jestli je to nějaká meta-parodie na povrchnost facebookové generace, až jsem nakonec došel k závěru, že je to stejný stupeň fascinace, který nutí lidi koukat na lidské utrpení. Je to prostě tak hloupé a ubohé, že způsobený šok vám na několik minut zabrání to vypnout, protože mozek nedokáže tak rychle uvěřit v existenci reality, kde takováto entita existuje. Trochu se obávám, že zrůdnost této entity je tak přitažlivá, že stejně jako já se i spousta dalších diváků bude chtít přesvědčit na vlastní oči. ... radši si je vydloubněte, nebo se šťourejte v nose. Konec konců cokoliv tam najdete bude mít větší zpravodajskou hodnotu než tato entita ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama