Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

mapar odpad!

všechny recenze uživatele

AAARGH ... . No a teď více slovy: Musím uznat, že jsem nějakou dobu nedokázal odtrhnout oči od obrazovky. Chvíli jsem přemýšlel, jestli je to nějaká meta-parodie na povrchnost facebookové generace, až jsem nakonec došel k závěru, že je to stejný stupeň fascinace, který nutí lidi koukat na lidské utrpení. Je to prostě tak hloupé a ubohé, že způsobený šok vám na několik minut zabrání to vypnout, protože mozek nedokáže tak rychle uvěřit v existenci reality, kde takováto entita existuje. Trochu se obávám, že zrůdnost této entity je tak přitažlivá, že stejně jako já se i spousta dalších diváků bude chtít přesvědčit na vlastní oči. ... radši si je vydloubněte, nebo se šťourejte v nose. Konec konců cokoliv tam najdete bude mít větší zpravodajskou hodnotu než tato entita ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je, jako kdyby do Leninova Mausolea v Moskvě přišel Bill Gates a přednesl nějaký bludný projev, že nebýt Lenina, nebyl by ani Microsoft. A že strašně děkuje Vítěznému říjnu za Windows." Tak jsem včera poprvé rekapituloval Týden s Jaromírem Soukupem a moc jsem se přitom pobavil. Ne tím, co říkal, jak to říkal, na koho přitom mával a kdo se tomu uměle smál. Bylo to prostě jen tím, jak to bylo dokonale blbé. Jaromír prostě není a nikdy nebude bravurní glosátor, ale pouze snaživý jedinec, který však s chutí kope do lidí, které ČT miluje a já je podezřívám z toho, že mě okrádajíi. Tak si ty hvězdy užij, miliardáři bez talentu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám Jaromírovi jednu hvězdu za to, že když už potřebuju v televizi vidět nějakého toho kokota a zrovna nikde na obrazovce neběží záběry z poslanecké sněmovny, tak mám záruku, že většinou během přepínání kanálů narazím na jeho ksicht, protože on je na Barrandově skoro pořád a ve všem. Co se kvality týče, tak to raději pomlčím. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem musel díl zkusmo dát, abych nehodnotil bez shlédnutí, ale jako je mi fyzicky špatně. Ten člověk je tak neskutečný zmrdeček, že mu přeji jen to nejhorší. Je to nechutné, minimální produkční hodnoty, plné odporných blitek (jedna v roli moderátora) a Soukup stále gestikuluje zcela nevhodně a projev má na moderátora strašný. Umělý smích mi bude znít v uších ještě týden, kdykoliv něco řeknu, i když si třeba jen objednám pivo. Nevím proč to tu vlastně tak rozebírám, protože tenhle pořad si zaslouží leda tak spálit. Doufám, že osoby, na které byl pořad zaměřen všechny pana Jaromíra zažalují a budou ho tahat až do konce vesmíru po soudech. Kdyby tohle viděl John Oliver, tak umře jen proto, aby se mohl obracet v hrobě. -27%. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když tvrdím, že ani na Barrandově už to hůř nejde, přijde Jára Soukup a znovu všem zavře hubu a dokáže, že to opravdu možné je. Jaromír Soukup mně fascinuje čím dál víc - geniální všeuměl, který umí naprosto všechno a naprosto perfektně (a kouká na fotbal na České televizi, což mně po te jého Kauze fascinuje ještě mnohem víc). Viděl jsem díl, kde si dělal jakože legraci z Kalouska a s tím předtočeným smíchem to snad mělo i působit zábavně, jenže světe div se, dopadlo to tak, že Jára mlel akorát děsné a vzájemně nesouvisející sračky a urážky a šířil svá posvátná moudra, která si ale Mirda Kalousek dovolil neposlechnout a dělat si svoje (protože Mirda Soukup má pro Mirdu Kalouska pouze dobře míněné rady). A pak jsem se dočetl, že všechny ty zprávy měly být prý ironicky komentované!!! No, musím říct, že Jára snad konečně odhalil svůj talent. Protože ironie mu opravdu jde. V ironii je Jaromír Soukup mistr. Alespoň v něčem. A v tom moderování se taky lepší. Za chvíli možná ty jeho pořady budou i koukatelné. A Bubu a Slávek Šimek by se po Jardově heroickém a třeskutě zábavném výkonu měli stydět, jak trapní kdysi byli. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama